Ana sayfa Sosyal Medya Elkızı’nın yıldızı Sevda Erginci’den heyecanlandıran paylaşım!

Elkızı’nın yıldızı Sevda Erginci’den heyecanlandıran paylaşım!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’ dizisinde ‘Turna Hatun’ karakteriyle ekranlara gelen yetenekli oyuncu Sevdi Erginci yeni sezonda Fox TV’nin dikkat çeken yapımlardan birisi olan Elkızı’ isimli diziyle ekranlarda olacak.

Muğla’da çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan diziden ilk fragman geldi… Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ı baş rolde buluşturan dizinin ilk fragmanı hayranlardan büyük ilgi gördü. Sevda Erginci fragmanın ardından instagram hesabından yaptığı paylaşımla da hayranlarını heyecanlandırdı.

‘El Kızı’nın yıldızı Sevda Erginci’den heyecanlandıran paylaşım! 2
Dizideki partneri ‘İsmail Ege Şaşmaz ile instagram hesabında fotoğrafını yayınlayan Sevda Erginci fotoğrafa, ‘Hazırsanız başlıyoruz’ yazdı. Sevda Erginci dizide, ‘Ezo’ isimli bir karaktere hayat verecek. ‘Elkızı’, çocuk yaşta öksüz kalan Ezo isimli genç bir kızın, annesinin kaderini yaşamasını ve intikamını konu alıyor.

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide Erginci ve Şaşmaz’la birlikte, Perihan Savaş, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper’de rol alıyor.