Ana sayfa Dizi Haberleri En son Atiye’de izlediğimiz Mehmet Günsür’den bomba gibi bir haber var!

En son Atiye’de izlediğimiz Mehmet Günsür’den bomba gibi bir haber var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının en karizmatik oyuncularından biri olan Mehmet Günsür’ü en son Türkiye’de Atiye dizisinde izlemiştik. İtalya’da yaşayan yakışıklı oyuncu kariyerine orada devam ediyor. Yeni bir projeyle Türk izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Günsür, bomba gibi bir projeyle dönmeye hazırlanıyor.

Oyunculuğa 14 yaşındayken TRT 1 dizisi Geçmiş Bahar Mimozaları’yla başlayan, 1997 yılında rol aldığı Ferzan Özpetek filmi Hamam’la kariyerinin ilk çıkışını yapan Mehmet Günsür yıllardır İtalya’da yaşamasına rağmen Türkiye’de de oyunculuğa devam ediyor.

Yakışıklı oyuncu bugüne kadar Türkiye’de Beyaz Gelincik, Muhteşem Yüzyıl, Fi gibi başarılı yapımların arasında bulunduğu birçok yapımda rol aldı. Mehmet Günsür’ü en son 2019-2021 yılları arasında Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinde Beren Saat’le birlikte izlemiştik.

Mehmet Günsür o günden bu yana İtalya’daki dizi ve filmlerde rol alıyor. En son İtalyan dizisi Lea-A New Day’de rol alan yakışıklı oyuncu yeni projesiyle yeniden Türk hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hem de önümüzdeki dönemin en iddialı projelerinden biriyle.

Buna göre Mehmet Günsür, Lanista Medya’nın Disney Plus için çekeceği Atatürk dizisinde rol alacak. Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağı dizinin çekimlerine bu yaz başlanacak. Altışar bölümden iki sezon olarak çekilecek olan dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstlenecek.

Mehmet Günsür’ün dizide canlandıracağı rolle ilgili bir açıklama yapılmadı. Yetenekli oyuncu dizinin çekimleri için yakın zamanda Türkiye’ye gelecek. Bu dizi sayesinde hayranları Mehmet Günsür’ü uzun bir aradan sonra yeniden izleme fırsatı bulacak.