Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal güzellik rutinlerini paylaştı! Oyuncunun en büyük pişmanlığı ne?

Deniz Baysal güzellik rutinlerini paylaştı! Oyuncunun en büyük pişmanlığı ne?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– TRT1’de yayınlanan Teşkilat dizisinde ‘Zehra’ karakterini canlandıran oyuncu Deniz Baysal, performansının yanı sıra güzelliğiyle de adından sık sık söz ettiriyor.

Ünlü oyuncu, saç tasarımcısı Ahmet Çoban’ın Sabah Gazetesi’ndeki köşesine konuk oldu ve saç bakımıyla ilgili soruları yanıtladı. Ünlü oyuncu saç bakım rutinini şu sözlerle anlattı; Haftada iki kez bakım yaparım. Haftada bir defa da E vitaminli serum kullanırım.

Oyuncu saç stilinde değişiklik yapmak istediğinde yakınlarına sorduğunu ancak son aşamada kuaförüyle konuşup kararını verdiğini söyledi.

Deniz Baysal güzellik rutinlerini paylaştı! Oyuncunun en büyük pişmanlığı ne? 7

Saçını pandeminin başlarında kendisinin kestiğini sözlerine ekleyen oyuncu, bunu büyük bir hata olarak değerlendirdi ve “Bir daha asla ellemem. Sanırım uzun süre kısa kestirmem. Uzun saçlarımı çok özledim. Saçımın en sevdiğin yanı  yumuşaklığı. En sevmediğim yanıysa ince telli oluşu. Daha gür saçlarım olsun isterdim açıkçası” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu hayranlarına güzellik tavsiyesi vermeyi de ihmal etmedi. Deniz Baysal kendisini yakından takip eden hayranlarına şu önerilerde bulundu; “Stil olarak kendilerini mutlu hissettikleri parçaları giymelerini öneririm. İnsan kendini nasıl mutlu, özgüvenli hissediyorsa o hali en güzel halidir bence.

Bakım olarak da en basitinden ciltlerini temiz tutmaya özen göstersinler. En pahalı ürün en iyisidir diye bir şey yok bana göre. Doktorların, uzmanların tavsiye ettiği doğal yöntemlerle de mümkün bu.”