Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ile Kerem Bürsin arasında sular durulmuyor! Fotoğraflar silindi yakışıklı oyuncu kendisini spora verdi!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin arasında sular durulmuyor! Fotoğraflar silindi yakışıklı oyuncu kendisini spora verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Magazin kulislerinde bir süredir, baş rolünde yer aldıkları Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı’nın setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin ile Hande Erçel çiftinin ayrılık haberi konuşuluyor.

Çift hakkında geçtiğimiz ay gündeme gelen ayrılık haberlerinden sonra basında pek çok iddia yer almış, ayrılık kararını güzel oyuncu Hande Erçel’in aldığı Kerem Bürsin’in barışma çabalarına Erçel’in net bir şekilde olumsuz yanıt verdiği ve Erçel’in, arkadaşlarına “Tamamen bitti, artık dönüş yok” dediği iddiaları ortaya atılmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ta haberleri doğrulayarak,  çiftin fikir anlaşmazlıkları yüzünden yollarını ayırdıklarını belirtmişti.

Öte yandan çiftin cephesinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Geçtiğimiz yıl çıktıkları Maldivler tatilinden paylaştıkları fotoğraflar ile aşklarını ilan eden ikili sosyal medyadan birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin arasında sular durulmuyor! Fotoğraflar silindi yakışıklı oyuncu kendisini spora verdi! 7

Birlikteliklerini uzun bir süre inkar eden, bu konuda açıklama yapmaktan kaçınan Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti ayrılık haberleri karşısında da sessizliklerini korurlarken yaptıkları bu hamle çiftin hayranlarına ‘İlişki tamamen bitti’ dedirtti.

Hande Erçel, Bürsin ile sevgili olduklarını ilan ettikten sonra instagram hesabından paylaştığı fotoğrafları sildi. Oyuncu, Kerem Bürsin ile işbirliği için çekilen fotoğrafları ise silmedi. Çok geçmeden Kerem Bürsin de aynı hamle ile eski sevgilisine karşılık verdi ve tatil fotoğraflarını sayfasından sildi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kerem Bürsin (@thebursin)’in paylaştığı bir gönderi

Öte yandan her iki ismin sosyal medyada birbirini takip etmeye devam etmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Kerem Bürsin’in instagram hesabından yaptığı son paylaşım ise takipçileri tarafından, ‘Ayrılıktan sonra kendisini spora verdi’ şeklinde yorumlandı.