Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri En Son Babalar Duyar dizisinin ünlü oyuncusu yaşamını yitirdi!

En Son Babalar Duyar dizisinin ünlü oyuncusu yaşamını yitirdi!

tarafından ker_def

Bir döneme damgasını vuran En Son Babalar Duyar dizisi ile akıllara yazılan ünlü sanatçı Ayşegül Atik, yaşamını yitirdi. Kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat eden Ayşegül Atik için, birçok ünlü isim taziye mesajları yayınladı. Bu mesajlardan birisi de Ali Sunal’dan geldi.

En Son Babalar Duyar isimli dizide aynı seti paylaştığı Ayşegül Atik için duygu dolu mesaj yazan Ali Sunal, “Ah Ayşegül ablam ah benim Şükran annem ah benim güzel ustam. Mekanın cennet olsun. Mustafa’n senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslıydı” diye yazdı.

En Son Babalar Duyar dizisinin ünlü oyuncusu yaşamını yitirdi! 8

Ali Sunal, dizide Mustafa karakterini canlandırmıştı ve mesajıyla da En Son Babalar Duyar dizisine atıfta bulundu. Dizi 2002 yılının Eylül ayında başladı ve 2007 yılının Haziran ayına kadar da devam etti. Toplam 5 sezon süren dizi, 200 bölüm olarak ekranda yer almayı başardı ve çok da sevildi.

Ayşegül Atik’in vefatı sanat camiasında da derin bir üzüntü ile karşılandı. Birçok dizi ve tiyatro oyununda rol alan Ayşegül Atik, Erenköy Galip Paşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından bugün toprağa verilecek.

En Son Babalar Duyar dizisinin ünlü oyuncusu yaşamını yitirdi! 9