Ana sayfa Sinema En son Bir Anenin Günahı dizisinde oynamıştı! Musa Uzunlar, sürpriz projede!

En son Bir Anenin Günahı dizisinde oynamıştı! Musa Uzunlar, sürpriz projede!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Tiyatro kökenli olan usta oyuncu Musa Uzunlar, ekrana en son ‘Bir Annenin Günahı’ isimli diziyle gelmişti. Kanal D’de yayınlanan dizide Özge Özberk ve Mert Yazıcıoğlu ile başrolde yer alıyordu. Ancak dizi beklenen ilgiyi görmedi ve kısa sürede ekrandan kaldırıldı. Uzunlar şimdi bir başka proje için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümü mezunu olan Oyuncu, Bursa, Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları’nda hem oyunlarda rol almış hem de yönetmenlik yapmış bir isim.

Aynı zamanda dublaj sanatçısı olan Uzunlar ekranda, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı İskender karakteri ile tanındı. Sonrasında “Fatmagül’ün Suçu Ne?”, “Şubat”, “Poyraz Karayel”, “Kurtlar Vadisi: Gladio”, “Cingöz Recai”, “Poyraz Karayel: Küresel Sermaye”, “8. Gün”, “Şubat” gibi dizi ve sinema filmlerinde rol aldı.

Musa Uzunlar şimdi de bir başka iddialı proje için hazırlanıyor. Ödüllü yönetmen Hilal Saral’ın çekeceği “Aşkın Kıyameti” isimli sinema filminde oynayacak.

Pınar Deniz ve Boran Kuzum’un başrolünde oynadıkları filmde Seda Türkmen ve Yiğit Kirazcı da yer alıyor. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı filmde Musa Uzunlar’ın rol alacağı haberini Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’teki yazısında duyurdu.

Bir yol hikayesi olacağı ifade edilen filmden gelen teklifi Uzunlar’ın kabul ettiği belirtilmekte. Yönetmen Hilal Saral’ın geçtiğimiz günlerde Fethiye Ölüdeniz’de mekan baktığı da gündeme gelmişti.