Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Yücel, Kırmızı Oda’ya bomba bir karakterle geliyor!

Uğur Yücel, Kırmızı Oda’ya bomba bir karakterle geliyor!

tarafından ker_def

Aramızda Kalsın isimli diziden tam 7 yıl sonra Uğur Yücel ile Binnur Kaya, yeniden bir dizi projesinde bir araya geliyor… ikilinin hayranları da tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümlerini büyük bir merakla bekliyor… Netflix’te yayınlanacak olan Fatma dizisinden önce en son dizi setlerinde 2019 yılında görünen Uğur Yücel, 2 yılın ardından yeniden ekran macerasının içine dahil olacak.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’nın kadrosuna usta oyuncu Uğur Yücel katılıyor. Usta oyuncunun dizideki karakteri büyük merak konusu oldu. Karakterin detayları da ortaya çıktı.

Uğur Yücel, Kırmızı Oda'ya bomba bir karakterle geliyor! 8

TV8 ekranında yayınlanan tüm bölümleriyle reytinglerin zirvesinde yer alan ‘Kırmızı Oda’ya otuz ikinci bölümde dahil olacak Uğur Yücel, Zafer’in babası Vahit Bey karakteri ile izleyiciyle buluşacak.

Zafer’in Doktor Hanım’la seanslarında bahsettiği, sert mizaçlı, otoriter ve çok başarılı bir iş adamı olan Vahit, giderek içine kapanınca Zafer babası için endişelenip Doktor Hanım’la görüşmesini sağlayacak.

Uğur Yücel, Kırmızı Oda'ya bomba bir karakterle geliyor! 9

Doktor Hanım, Vahit’teki davranış değişikliğini sorgularken, baba-oğul arasındaki çatışmanın esas sebebini de anlamaya çalışacak. Vahit’in kendisi ve ailesi hakkında anlatacakları Doktor Hanım’ı hayli şaşırtacak.

Kırmızı Oda dizisi 32. yeni bölümüyle 9 Nisan Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.