Ana sayfa Sinema Engin Akyürek hayranları haydi Netflix’e! Yolun Açık Olsun nihayet yayında!

Engin Akyürek hayranları haydi Netflix’e! Yolun Açık Olsun nihayet yayında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek uzun süredir ekranlardan uzakta. En son Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisiyle ekrana gelen Akyürek uzun ayrılık sonrası nihayet bugün hayranlarıyla kavuşuyor. Engin Akyürek’in başrolünü Tolga Sarıtaş’la paylaştığı Yolun Açık Olsun filmi bugün Netflix’te yayında.

Yolun Açık Olsun filminin çekimleri geçen yaz tamamlanmıştı. Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın birlikte oynayacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüş, hayranları arasında büyük bir heyecan yaratmıştı. Engin Akyürek en son rol aldığı dizi Sefirin Kızı’nın sona ermesinden bir yıl sonra bu kez bir filmle hayranlarının karşısında.

Senaryosunu Hakan Evrensel’in yazdığı Yolun Açık Olsun filminin yönetmen koltuğunda Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin otururken, projenin yapımını Lanistar Medya ile Same Film üstlendi. Dikkat çekici sahneleriyle izleyici etkileyecek filmin görüntü yönetmenliğini daha önce 7. Koğuştaki Mucize, Bir Avuç Deniz ve Pars: Kiraz Operasyonu filmleriyle Türkiye’de kendini kanıtlamış Danimarkalı Torben Forsberg yaptı.

Güçlü konusu ve başarılı kadrosuyla dikkat çeken filmin kadrosunda ayrıca İlker Kızmaz, Belfu Benian, Alpay Kemal Atalan, Ergun Kuyucu, Ebru Nil Aydın ve Özlem Çakar Yalçınkaya gibi isimler bulunuyor.

Yolun Açık Olsun filminin konusu şöyle: Yüzbaşı Salih, Asteğmen Kerim ile Dalyan’a doğru yola çıkar. Tek dileği, Kerim’i büyük aşkı Elif’e kavuşturmaktır. Ancak bu yolculuk Salih’in geçmişle hesaplaşmasına yol açar.

Bu arada Engin Akyürek 14 Haziran’da yeni dizisi Kaçış’la Disney Plus’ta bir kez daha hayranlarının karşısına çıkacak. Engin Akyürek, hikayesini de kendisinin yazdığı Kaçış isimli dizide bir savaş muhabirini canlandıracak ve Ezidilerin acı dolu hikayesini aktaracak. Engin Akyürek Kaçış dizisinde başrolü İrem Helvacıoğlu ile paylaşıyor.