Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek, Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Berker Güven… Ekranın jönleri arasındaki rekabette bir isimden beklenmeyen çıkış!

Engin Akyürek, Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Berker Güven… Ekranın jönleri arasındaki rekabette bir isimden beklenmeyen çıkış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında her hafta heyecanla izlediğimiz dizilerin jönleri, hayranlarının merakla takip ettikleri isimler. Rol aldıkları yapımların yanı sıra sosyal medyada da gündemden düşmüyorlar. Her hafta yapılan analizlerde, diziler, oyuncularla ilgili tablolar ortaya çıkıyor.

Gelen ileti sayılarına göre ‘en çok konuşulan erkek oyuncu’, ‘en çok konuşulan kadın oyuncu’, ‘en çok konuşulan dizi’ gibi kategoriler oluşuyor.

Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya ölçümleme servisi Digilup tarafından haftalık olarak yayınlanan raporlar arasında son haftalarda dikkat çeken bir durum söz konusu.

Ekranın sevilen jönleri arasında, izleyicilerden gelen en çok iletiye sahip kişi uzun süredir Engin Akyürek. Sefirin Kızı dizisiyle ekranda olan oyuncu, birinciliği kimseye bırakmıyor.

Son haftalarda en yakın rakibi ise Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Kerem Bürsin. Alev Alev dizisinde oynayan Berker Güven ile Doğduğun Ev Kaderindir’de rol alan Engin Öztürk de Akyürek’i takip eden isimler.

Ancak son haftalarda hızla ilk sıralara yükselmeye başlayan bir isim dikkatleri çekiyor! Aşağıda 25 Mart’ta yayınlanan haftalık tabloyu görüyorsunuz. Kerem Bürsin’in arkasında 3. sırada Burak Deniz yer alıyor.

Engin Akyürek, Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Berker Güven... Ekranın jönleri arasındaki rekabette bir isimden beklenmeyen çıkış! 2

Atv’nin Maraşlı dizisiyle çok konuşulan Burak Deniz, bir kaç hafta önce girdiği listede hızlı bir yükselişe geçmiş durumda. Aşağıda 18 Mart tablosu yer almakta. Bu tabloda Burak Deniz 5. sırada. Bir hafta sonra 3. sıraya yerleşmiş.

Engin Akyürek, Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Berker Güven... Ekranın jönleri arasındaki rekabette bir isimden beklenmeyen çıkış! 3

11 Mart’ta yayınlanan tabloda ise Burak Deniz’i 6. sırada görüyoruz.

Engin Akyürek, Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Berker Güven... Ekranın jönleri arasındaki rekabette bir isimden beklenmeyen çıkış! 4

Aşağıda yer alan 4 Mart’taki tabloda Burak Deniz ilk 10’a dahi girememiş. Bu durumda 4 hafta önce ilk 10’a bile girememiş olan Burak Deniz’in, son yayınlanan tabloda 3. sıraya kadar yükselmiş olması dikkat çekici bir gelişme.

Alina Boz ile başrolünde oynadığı ve Pazartesi akşamları ekrana gelen dizi ile aynı akşam yayınlanan Star TV’nin Sefirin Kızı dizisinde oynayan Engin Akyürek’in tahtını zorluyor oyuncu. Bakalım tahtı da ondan almayı başarabilecek mi?

Engin Akyürek, Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Berker Güven... Ekranın jönleri arasındaki rekabette bir isimden beklenmeyen çıkış! 5