Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan cool pozlar paylaşıyor, herkes Barbaros dizisini merak ediyor!

Engin Altan Düzyatan cool pozlar paylaşıyor, herkes Barbaros dizisini merak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisindeki 5 sezonluk müthiş performansının ardından ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz sezon Kurşun isimli kısa süren proje talihsizliği yaşamıştı.2020-2021 sezonunda ise ünlü oyuncu yeni bi dizi anlaşması yaptı.

TRT1 ekranında 2021 yılında yayınlanması beklenen Barbaros isimli dizinin başrolünde yer alan Düzyatan, ünlü kaptan Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayat hikayesinin anlatılacağı Barbaros isimli dizi ile anlaşma yapmıştı. Bir süredir de yeni dizideki imajı için saç ve sakal bırakmakta olan oyuncunun imajı da değişmeye başladı.

Ulaş Tuna Astepe’nin canlandıracağı Barbaros karakterinin ağabeyi Oruç Reis olarak ekranda izleyeceğimiz oyuncu, sosyal medyadan cool paylaşımlarda bulunuyor. Takipçileri ise Barbaros dizisine ne olduğunu soruyor. Henüz daha çekimlerin bile başlamadığı dizinin iptal edildiğine yönelik iddialar da var.

Engin Altan Düzyatan cool pozlar paylaşıyor, herkes Barbaros dizisini merak ediyor! 7

Ancak bu iptal iddialarının doğru olmadığı ortaya çıktı. Dizi için titiz bir hazırlık yapıldığı ve her şeyin de yolunda olduğu bilgisi verildik.

Prodüksiyon çok etkileyici olacak ve ekip de her detayın üzerinde titizlikle duruyor. Yakın bir zaman içinde bir tanıtımın da yayınlanabileceği belirtiliyor Barbaros dizisinin çok da uzak olmayan bir zaman içinde başlaması yönünde bir beklenti de var.