Ana sayfa Sosyal Medya Ya çok sevildi ya da çok eleştirildi, Akıncı dizisi büyük sınava çıkıyor!

Ya çok sevildi ya da çok eleştirildi, Akıncı dizisi büyük sınava çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin 1 Ocak Cuma akşamı yayın hayatına başlayan Akıncı dizisi, sosyal medyada çok farklı tepkiler almıştı. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünden sonra hem büyük bir destek verenler vardı hem de kıyasıya eleştirenler…

Fantastik bir kahramanlık öyküsünün ana akım televizyon kanallarında yayınlanması pek görülmüş bir şey değil. Atv hem büyük bir cesaret sergiledi hem de risk aldı. Ancak ilk bölümün reytingleri dizinin gayet iyi başlangıç yaptığını ortaya koymuştu. Ağustos ayından bu yana dizi için müthiş bir emek verildiği de biliniyor.

Dizinin ekibi titizlikle her sahneyi detaylı şekilde ele alıyor ve hiçbir ayrıntının da kaçırılmamasına çaba harcanıyor. Her bölümün de aynı titizlikte olması için ekip uzun süre çalıştı ve stok bölümler hazırlandı.

Akıncı dizisinin iyi başlamasından sonra gözler 2. bölümün sonuçlarına çevrildi. Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, Ramo, Son Yaz, Akrep ve Payitaht Abdülhamid dizileri ile reyting mücadelesi veren Akıncı, şayet ikinci bölümde de iyi reytingler alır ise, izleyicinin aklına ve gönlüne girmiş demektir.

Akıncı’nın ikinci bölüm fragmanı da yayınlandı. Yine heyecanlı anlar izleyicileri bekliyor. Şükrü Özyıldız’ın yüksek enerjisi ile sahnelerde iyi durduğunu da hemen belirtelim. İşte Akıncı dizisinin 2. bölüm fragmanı: