Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisi oyuncularından alkışlanacak hareket

Hekimoğlu dizisi oyuncularından alkışlanacak hareket

tarafından ker_def

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Hekimoğlu, salı akşamları ekrana geliyor ve güçlü oyuncu kadrosu ve farklı konseptiyle de dikkatleri çekiyor. Dizinin ekibi ise bu sefer farklı bir konu ile gündeme geldi. Dizi oyuncularına anlamlı hediye…

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu’na bir hediye de izleyicisinden geldi. Hekimoğlu izleyicileri Twitter üzerinden başlattıkları bir kampanya ile SMA hastası çocuklar için dizi ekibi adına bağış topladı.

Katılımın yüksek olduğu bu bağışlar SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği’ne bağışlandı. Dernek tarafından oyuncuların adının yer aldığı teşekkür sertifikaları ise oyunculara teslim edildi. Oyuncular ödülleri ile birlikte objektiflere poz verdi. Dizi hayranları da onları bu hareketleri sonrasında alkışladı.

Hekimoğlu dizisi oyuncularından alkışlanacak hareket 11

Ekrana gelen her bölümü ile seyircisinden tam not alan dizinin oyuncuları bu anlamlı hediye karşısında çok mutlu oldu. Başrol oyuncuları; Timuçin Esen, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay ödülleri ile birlikte poz verdi.

Hekimoğlu dizisi oyuncularından alkışlanacak hareket 12

Hekimoğlu yeni bölümleri ile her Salı saat 20.00’de Kanal D’de ekranında yayınlanmaya ve geniş bir izleyici kitlesini peşinden sürüklemeye devam ediyor.

Hekimoğlu dizisi oyuncularından alkışlanacak hareket 13

Hekimoğlu dizisi oyuncularından alkışlanacak hareket 14

Hekimoğlu dizisi oyuncularından alkışlanacak hareket 15