Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan hakkında herkesi çok şaşırtacak bir gerçek!

Engin Altan Düzyatan hakkında herkesi çok şaşırtacak bir gerçek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 için çekilen Barbaroslar dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Engin Altan Düzyatan bu aralar hummalı bir çalışma içerisinde. Bir süre önce sete çıkan ve çekimlerde bir hayli ilerlemiş olan Barbaroslar dizisinin başrolündeki oyuncu The Print dergisinin Hindistan edisyonuna röportaj verdi. Düzyatan röportajında hakkında hiç bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.

Bir süre önce fragmanları yayınlanmaya başlanan Barbaroslar dizisinin yayın tarihiyle ilgili bir açıklama yapılmadı ancak eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Bu arada çekimler son hızla devam ediyor.

Engin Altan Düzyatan hakkında herkesi çok şaşırtacak bir gerçek! 8

Barbaroslar dizisinde Oruç Reis karakterini canlandıran Düzyatan geçtiğimiz günlerde dünya çapındaki The Print dergisinin Hindistan edisyonuna röportaj verdi. Yakışıklı oyuncu röportajında kendisiyle ilgili hiç bilinmeyen bir gerçeği söyledi.

Düzyatan röportajında Bollwood filmlerine hayran olduğunu söyledi. Bollywood, Mumbai’deki (eski adı Bombay) Hindistan film prodüksiyon merkezi için kullanılan, Hollywood ve Bombay’dan esinlenerek oluşturulmuş bir terim. Dünyada en çok film üreten ülke olan Hindistan’da filmlerin neredeyse dörtte biri Bollywood’da üretiliyor. Bollywood filmlerinin en karakteristik özelliği içlerinde bolca Hint dansı ve şarkıları barındırması.

Engin Altan Düzyatan hakkında herkesi çok şaşırtacak bir gerçek! 9

Engin Altan Düzyatan, röportajında Oruç Reis’in de Ertuğrul karakteri gibi sevilen bir karakter olmasını umduğunu da dile getirdi. Engin Altan Düzyatan, en son yine TRT 1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi karakterini canlandırmıştı.

Senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınan iddialı dizide Engin Altan Düzyatan Oruç Reis’i, Ulaş Tuna Astepe Oruç Reis’in ağabeyi Barbaros’u, Yetkin Dikinciler İshak’ı, Caner Topçu da Barbaros Hayreddin ve Oruç Reis’in bir diğer kardeşi İlyas’ı canlandıracak.