Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan hayranlarına müjde! İşte Barbaroslar dizisinden ilk kareler!

Engin Altan Düzyatan hayranlarına müjde! İşte Barbaroslar dizisinden ilk kareler!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 için çekilen ve dev prodüksiyonuyla dikkat çeken Barbaroslar dizisinin çekimlerine geçen hafta başlandı. Özellikle Engin Altan Düzyatan hayranları tarafından merakla beklenen dizinin setinden ilk fotoğraflar geldi.

Denizlerde geçen hikayesi nedeniyle platoda, mühendisler ve özel bir ekip tarafından gemiler inşa edildi. Geçtiğimiz günlerde dizide kullanılacak bu gemiler fotoğrafları da basında yer almıştı.

Dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş açıklanırken, ismi telaffuz edilen ilk oyuncu, en son Diriliş Ertuğrul dizisiyle ekrana gelen Engin Altan Düzyatan olmuştu. Ardından, son olarak Sen Anlat Karadeniz ekibinde yer alan Ulaş Tuna Astepe’nin ismi açıklanmıştı. Geçen hafta da oyuncu kadrosuna Yetkin Dikinciler ile Caner Topçu eklendi.

Engin Altan Düzyatan hayranlarına müjde! İşte Barbaroslar dizisinden ilk kareler! 11

İddialı dizide Engin Altan Düzyatan Oruç Reis’i, Ulaş Tuna Astepe Oruç Reis’in ağabeyi Barbaros’u, Yetkin Dikinciler İshak’ı, Caner Topçu da Barbaros Hayreddin ve Oruç Reis’in bir diğer kardeşi İlyas’ı canlandıracak.

Yetkin Dikinciler en son BluTV için çekilen Yeşilçam dizisinde Reha karakterine hayat veriyor ayrıca. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde de Menajerimi Ara dizisine konuk olmuştu.

Genç oyuncu Caner Topçu ise ekranların çok yeni bir ismi. İlk kez Bilinçsizler filminde ekranlara gelen Topçu, 2021’de BluTV için çekilen Hiç dizisinde Deniz karakterini canlandırdı.

Es Film imzalı dizinin Eylül ayında ekranda olması planlanıyor. Dizinin dört oyuncusu, dizi için özel olarak hazırlanan platodaki gemilerde poz vermişlerdi.

Yönetmenliğini Taylan Biraderler’in yapacağı dizinin senaryosu senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınıyor.

Bu arada diziden ilk kareler geldi bile. Fotoğraflar şimdiden dizinin ne kadar ihtişamlı olacağını gösteriyor. Dizi setinden gelen ilk fotoğraf karelerini aşağıda görebilirsiniz.

Engin Altan Düzyatan hayranlarına müjde! İşte Barbaroslar dizisinden ilk kareler! 12

Engin Altan Düzyatan hayranlarına müjde! İşte Barbaroslar dizisinden ilk kareler! 13Engin Altan Düzyatan hayranlarına müjde! İşte Barbaroslar dizisinden ilk kareler! 14

Engin Altan Düzyatan hayranlarına müjde! İşte Barbaroslar dizisinden ilk kareler! 15