Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor ekibi bir soru sordu! Sorduğuna soracağına pişman oldu!

Mucize Doktor ekibi bir soru sordu! Sorduğuna soracağına pişman oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’de yayınlana Mucize Doktor ikinci sezonun sonunda ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Ancak finale sadece bir bölüm kalan dizide heyecanlı gelişmeler olmaya devam ediyor. İzleyicinin final kararına tepkisi ise bitmek bilmiyor.

En son Nazlı’nın Ali Vefa’dan hamile kaldığını, bir bebek beklediğini öğrenmiştik. Bir başka gelişme de Ferman’ın istifasıydı. Dizi finale yaklaşırken yeni bir aşk da yeşeriyor. Merve Bulut’un canlandırdığı Gülin’le Serkan Keskin’in hayat verdiği Muhsin birbirine yakınlaşıyor.

Dizinin sosyal medya hesabından da bu konuda izleyiciye bir soru soruldu. Paylaşımda “Bu ikili arasında bir şeyler olur mu dersiniz?” denildi. Ancak soruya izleyicilerin tepkisi o kadar ağır oldu ki dizinin sosyal medya ekibi resmen sorduğuna soracağına pişman oldu.

Bir izleyici tepkisini çok sert dile getirdi ve “İzleyiciden o kadar kopuksunuz ki.Biri çıkıp yüzünüze tükürse yarabbi şükür diyeceksiniz,o derece” diye yazdı.

Mucize Doktor ekibi bir soru sordu! Sorduğuna soracağına pişman oldu! 14

Bir başka izleyici de kendileriyle dalga geçildiğini belirterek “Ben 51 yaşındayım bu kadar ağır dalga geçildiğini görmedim. Burada insanlar emek veriyor siz duymazlıktan geliyorsunuz sebep açıklamıyorsunuz. Bari böyle yapmayın çok ayıp” diye yazdı.

Mucize Doktor ekibi bir soru sordu! Sorduğuna soracağına pişman oldu! 15

Bir izleyici de “Dizi bu hafta final yapıyor, bunlar hala aşk meşk olur mu diye soruyor. Kafaya bak.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Mucize Doktor ekibi bir soru sordu! Sorduğuna soracağına pişman oldu! 16

İzleyicilerin tepkilerini aşağıda görebilirsiniz.

Mucize Doktor ekibi bir soru sordu! Sorduğuna soracağına pişman oldu! 17

Mucize Doktor ekibi bir soru sordu! Sorduğuna soracağına pişman oldu! 18

Mucize Doktor ekibi bir soru sordu! Sorduğuna soracağına pişman oldu! 19

Mucize Doktor ekibi bir soru sordu! Sorduğuna soracağına pişman oldu! 20

Mucize Doktor ekibi bir soru sordu! Sorduğuna soracağına pişman oldu! 21