Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman’a gelirse her şey tepetaklak olur

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman’a gelirse her şey tepetaklak olur

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kuruluş Osman dizisi 20. yeni bölümü ile 6 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerle atv’de buluşacak. Burak Özçivit, instagram hesabından dizinin yeni görüntülerini yayınladı. Takipçileri de performansına birçok iltifatta bulundu.

Ancak yorumlara yansıyan bir tartışma var ki, uzun süredir sosyal medyada bu konu gündem oluyor. Engin Altan Düzyatan’ın Kuruluş Osman dizisine gelmesini çok isteyen bir grup izleyici var. Aylardır da bunun için yoğun bir çaba sergiliyor. Sürekli konuyu gündemde tutuyor.

 

Ancak 20. bölüme gelen dizide Burak Özçivit’in özverisini ve başarısını gören, Engin Altan Düzyatan’ın diziye gelmesinin Özçivit’e zarar vereceğini düşünen bir başka grup daha var. Bu iki grup arasında fikir çatışması sosyal medyada devam ediyor.

Engin Anlat Düzyatan’a dizide ihtiyaç olduğunu ve onu istediklerini belirtenler ile, dizinin gayet iyi gittiğini ve Burak Özçivit’in büyük başarı sağladığını, Düzyatan’ın gelmesinin zarar vereceğini düşünenler arasındaki söz düellosu yine devam etti.

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman'a gelirse her şey tepetaklak olur 7

Burak Özçivit’in paylaşımına bırakılan yorumlarda bu iki farklı gruptaki izleyicinin söz düellosunu görebilirsiniz.

Bir gerçek var ki, dizinin senaryosuna ve hikayenin gidişatına bakılır ise Osman Bey karakteri merkezde ve onu zayıflatacak bir Ertuğrul Gazi karakterinin gelmesi dizinin planlandığı gibi 5 sezon sürmesine engel olur.

Osman Bey karakteri ne kadar güçlü ve etkili olursa, dizi de o kadar büyük reytingler alabilir ve uzun yıllar devam edebilir. İşte bu basit denklemin yapımcı farkında, senarist farkında, ancak bir grup izleyici Engin Altan Düzyatan’ın muhteşem oyunculuğunu görmeyi, Kuruluş Osman dizisinin devamlılığına tercih ediyor.

Ancak yapımcı Mehmet Bozdağ, başından beri en ufak bir umut dahi vermeden, Engin Altan Düzyatan konusunda suskun kaldı. Çünkü, yapımcı dizisini 5 sezon boyunca ayakta tutmayı hedefliyor. Şayet tarihsel süreçte kısa bir süre bile Engin Altan Düzyatan diziye katılsa, Burak Özçivit’in tüm karizması yerle bir olur. Kuruluş Osman’ın devamlılığı da mümkün olmaz.