Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Hepileri hayatın anlamını ailesinde buldu!

Engin Hepileri hayatın anlamını ailesinde buldu!

tarafından ker_def

NTV ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Empati’de Ahmet Mümtaz Taylan’ın konuğu olan oyuncu Engin Hepileri, yaşanmış hikayelerle Empati kurarken, aile hayatına dair de dikkat çeken açıklamalar yaptı. Oyuncu ve sunucu Beyza Şekerci ile evli olan Hepileri’nin bir çocuğu bulunuyor.

5 yaşındaki oğlunun aile için öneminden bahseden Engin Hepileri; “Ailemizin direği şu an da Can” diyerek, 5 yaşındaki oğluyla perçinlenen mutlu aile hayatına dikkat çekti. Hayatın anlamını ailesinde bulduğunu anlatan oyuncu, bu sözleri ile aile kavramının kendisi için ne kadar değerli olduğunu da ortaya koydu.

Engin Hepileri hayatın anlamını ailesinde buldu! 7

Engin Hepileri şöyle konuştu: “Hayatın anlamı ailede. İşlerden vakit bulup, Beyza ve Can’la üçgenimizi kurup, telefonlarımızı bırakıp, Can’ın odasına geçtiğimizde gerçek hayatın orada olduğunu görüyorum. Orada çok mutlu olduğumu hissediyorum. Ailenin direği şu an da Can. Çimentomuz o, o bizi yönlendiriyor.”

Bir apartman dairesinde oturduklarını belirten oyuncu, binalarda kedi ya da köpek beslemenin doğru bir düşünce olmadığından da bahsetti.

Oyuncu, “Onun özgürlüğünü kısıtladığımı düşünüyorum, toprağa basmayan bir hayvanın kendi yetilerinden uzaklaşacağını düşünüyorum. Onu 5 saat 6 saat sokağa çıkartabilecek zamanım ya da bahçeli bir evim olsa kesinlikle köpeğim kesin olurdu. Çünkü özellikle köpekleri çok seviyorum” açıklamasında bulundu.