Ana sayfa Sosyal Medya Nerede o şaşalı günler? Yasak Elma dizisinin final yapma kararı sonrası sosyal medyada çarpıcı tablo!

Nerede o şaşalı günler? Yasak Elma dizisinin final yapma kararı sonrası sosyal medyada çarpıcı tablo!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, 6 sezondur ekranda. Dizinin bu sezon son olduğu ve final yapacağı uzun zamandır belli. Dizinin finaline doğru gidilirken, kemikleşmiş bir izleyici kitlesi, Yasak Elma’dan vazgeçmek istemiyor.

Karikatürize edilmiş karakterleri, tahminlerin ötesinde senaryosu, olmayacak her şeyin olduğu Yasak Elma dizisi, dramdan sıkılanların yeni adresi oldu. Oyunculuklarıyla da hikayesi ile de izleyenler için absürt komedi türüyle beğeni toplayan bir yapım.

Dizinin 6. sezonunda da reytingleri kanalın ve yapımcının yüzünü güldürüyor. Alparslan Büyük Selçuklu ile zirve için mücadele eden dizi, bu hafta Total’de 2., AB’de ise 4. sıradaydı. Ömer dizisinin de başlaması ile birlikte izleyicide bir miktar gidiş olsa da yine de 6 sezondur ekranda olan bir dizi olarak reytingleri pek çok diziyle kıyaslanamayacak oranda yüksek.

Nerede o şaşalı günler? Yasak Elma dizisinin final yapma kararı sonrası sosyal medyada çarpıcı tablo! 8

Fakat dizinin sosyal medyadaki karşılığı giderek düşmekte! Sezon başında çok daha dikkat çeken bir sosyal medya karşılığı buluyordu Yasak Elma dizisi. İzleyicinin artık eskisi kadar çok sosyal medyada diziyle ilgili yorum yapmadığı, yayınlandığı günlerde gelen ileti sayılarının düşüklüğü dikkat çekmekte!

Adba.tv’nin yaptığı 26 Mart tarihli ölçümde, günün en yüksek sosyal medya reytingine TRT1’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ulaşırken, henüz yeni başlayan Kanal D’nin dizisi Veda Mektubu’nun 24 bin 600 ileti ile ikinci sırada olduğu görülüyor. Yasak Elma ise aynı gün yayınlanan diziler içinde 3. sırada fakat 3 bin 400 ileti ile gündeme geldi! Henüz çok yeni olan Veda Mektubu’nun bile gerisinde kalan Yasak Elma dizisi, giderek sosyal medyada gözden düşüyor!

Nerede o şaşalı günler? Yasak Elma dizisinin final yapma kararı sonrası sosyal medyada çarpıcı tablo! 9

Geçtiğimiz yıllarda dizideki pek çok sahne, sosyal medyada günlerce konuşulur, komik diyaloglar, absürt sahneler sosyal medyada videolar şeklinde yayılarak gündeme gelirdi. Fakat Yasak Elma’nın finale doğru giderken sosyal medyada gerilediği ölçümler sonucu tablolara da yansıyor…