Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisinin ilk fragmanını görmemiş gibi yapalım!

Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisinin ilk fragmanını görmemiş gibi yapalım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadir Doğulu ile birlikte Serra Arıtürk’ün başrolünde yer aldığı Aşkın Tarifi isimli yeni dizi yakında Kanal D ekranında yayınlanacak. Dizinin setinden ilk fotoğraflar geçtiğimiz gün paylaşılmış ve ikilinin uyumu ve enerjisi güzel bulunmuştu.

Aşkın Tarifi dizisinden ilk fragman da yayınlandı. Kadir Doğulu hayranları merakla yeni dizisini bekliyor. Oyunculuktan sonraki ikinci tutkusunun mutfak olduğunu söyleyen Kadir Doğulu, tam da aradığı gibi bir role kavuşmuş oldu. Bir süredir ünlü bir şefle yemek yapma denemeleri de yapan Kadir Doğulu, Vuslat dizisinde 15 ay sonra yeniden ekranlarda hayranlarının karşısına çıkacak.

Aşkın Tarifi isimli dizinin ilk fragmanı yayınlandı.Henüz yayın tarihi belli değil ama çok yakında başlayacağı duyuruldu. Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği diziyle ilk kez sektöre adım atan Serra Arıtürk için de bu önemli bir sınav olacak.

Kadir Doğulu'nun Aşkın Tarifi dizisinin ilk fragmanını görmemiş gibi yapalım! 7

Dizi hayranlarının sosyal medyada yaptıkları yorumlar ise birbirinden çok farklı oldu. Kadir Doğulu hayranları yine diziyi sevinçle karşıladı. “aşkla yemek yaparken aşık olacak yeni çiftimiz hayırlı olsun” diye yorum bırakan dizi hayranları,Aşkın Tarifi fragmanının yazın da gelişini müjdelediğini ifade ettiler.

Kimi hayranlar ise fragmana olumsuz yorum yaptı. Bu sene yaz ayında klişe dizilerin ekranda çok olacağı eleştirisi yapan bazı hayranlar, AşkınTafiri fragmanına da eleştiride bulundu. “Biz bu fragmanı görmemiş gibi yapalım” diye yorum bırakan hayranlar, fragmanın sonundaki menemen yeme sahnesinden rahatsız oldu.

“Menemen sahnesini görmezden geleceğim” diye yazan birçok dizi hayranı bunun bir şaka olup olmadığını da soruyor. Dizinin fragmanındaki aşk sözleri ile menemenin yan yana gitmediğini anlatan bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Menemenle nasıl ateşli dakikalar yaşayabilirsiniz, şaka mı bu sahneler?”

Kadrosunda etkileyici isimler bulunan Aşkın Tarifi’nde şu isimler rol alacak: Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır.

Yönetmen koltuğunda Deniz Koloş oturduğu projenin yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.

İşte Aşkın Tarifi dizisinin konusu:

Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek ister. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır.

Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat, Doktor Aşk’a “aşk dersi” verebilecek mi? Yoksa ava giderken avlanacak mı? Fırat, Aşkın Tarifini bulabilecek midir, ya da Aşkın Tarifi var mıdır?