Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan, yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a nasıl meydan okudu!..

Enis Arıkan, yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a nasıl meydan okudu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Enis Arıkan, hem televizyon ekranlarında hem sahnede hem de sinema salonlarında adından söz ettiriyor.

Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı ‘Muzaffer’ karakteriyle uzun bir aradan sonra dram bir yapımla izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu, performansıyla beğeni topladı. Oyuncu aynı zamanda iki yılın ardından yeniden Alice Müzikali ile sahnelere dönmenin heyecanını yaşıyor. Enis Arıkan sinemada ise Benden Ne Olur? filmiyle hayranlarıyla buluşuyor.

Oyuncu ayrıca, sosyal medyada da son derece aktif.  Zaman zaman yaptığı esprili paylaşımları ve özel hayatından çektiği videolarla hayranlarının sempatisini kazanan oyuncu son paylaşımıyla da takipçilerini güldürmeyi başardı.

Enis Arıkan, yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a nasıl meydan okudu!.. 8

Instagram hesabından boy boy fotoğraflarını paylaşan oyuncu pozlarının altına; ‘Aramızda kalsın, Ben 1
Kıvanç 2 3. umrum diil’notunu düştü.

Enis Arıkan’ın, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un yakışıklılığına atıfta bulunduğu paylaşımı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Bazı hayranları fotoğraflara; ‘Siz daha doğalsınız’ şeklinde yorumda bulunurken Hazal Kaya ve Seda Sayan’ın da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim fotoğraflara gülücük emojisiyle yorum yaptı.

Enis Arıkan, yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a nasıl meydan okudu!.. 9

Geçtiğimiz günlerde İspanya’nın Barcelona şehrine giden Enis Arıkan, kısa bir tatil yaptıktan sonra Türkiye’ye döndü. Oyuncu, Camdaki Kız dizisiyle bu akşam Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluşacak.