Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı’da Laçin öyle bir itiraf yapacak ki herkesin içinin yağları eriyecek!

Yargı’da Laçin öyle bir itiraf yapacak ki herkesin içinin yağları eriyecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Kanal D ekranında izleyiciyle buluşan Yargı dizisi yine bomba gibi bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni bölümde bombayı patlatacak isim ile Laçin olacak.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi her bölümüyle nefes kesmeye devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde polisin içindeki köstebek olan Niyazi deşifre olmuştu. Ancak Niyazi polisler kendisini takip ederken hapse girmek yerine ölmeyi tercih ederek kendisini bir kamyonun altına atmıştı.

Niyazi’nin ölümüyle tüm bu yaşananların azmettiricisinin kim olduğu yine bir sır olarak kaldı ve Ceylin’in davasında yine eski noktaya dönüldü. Bu da izleyiciler arasında büyük hayal kırıklığı yarattı.

Yargı dizisinin yeni bölümü 20 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek. Yeni bölümün tanıtımı paylaşıldı. Tanıtımın son sahnesi ise çok çarpıcı. Çünkü Laçin, Yekta’nın diplomasının sahte olduğunu ve aslında hukuk fakültesini hiç bitirmediğini Ceylin’e itiraf edecek.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Nergis Öztürk, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Yargı dizisi her pazar akşamı TRT 1’in iddialı yapımı Teşkilat’ın karşısına çok güçlü bir rakip olarak çıkıyor. Sezonun en başarılı işi olarak görülen Yargı dizisi ödülleri de toplamaya devam ediyor. Yargı’nın yeni bölümünde Laçin’in itirafıyla heyecan dozajı yine artacak.