Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oktay Kaynarca şimdi de mankenliğe soyundu!

Oktay Kaynarca şimdi de mankenliğe soyundu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-ATV’de altı sezon boyunca yayınlandıktan sonra olaylı bir şekilde sona eren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca yeni dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Onur Tan’ın üstleneceği dizi ATV’de yayınlanacak.

Oldukça acıklı bir konuya sahip olacak dizinin hikayesi, çok sert bir erkeğin ekseninde gelişen olaylara dayanıyor. Oktay Kaynarca’nın yeni dizisiyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Dizinin diğer oyuncularının kim olacağı konusunda ise  henüz bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan ünlü oyuncu bu arada, bir moda markası ile yaptığı iş birliğiyle Oktay Kaynarca Design adını verdiği yeni giyim markasını yarattı. Oktay Kaynarca böylelikle  giyim sektörüne de giriş yapmış oldu.

Oktay Kaynarca, kendi markasının ürünleriyle objektif karşısına geçti ve modellik yaptı. Oyuncu bu kareleri instagram hesabından da paylaştı.

Oktay Kaynarca şimdi de mankenliğe soyundu! 13

Kendi giyim markasını yaratan Oktay Kaynarca, “Giydiğim zaman kendimi rahat hissettiğim beni ifade eden şeyleri tercih ettim ” açıklamasını yaparak, Koleksiyondaki her parçadan sınırlı sayıda olduğunu belirtmişti.

Koleksiyonda yer alan her bir ürünün kalite, detay ve stili bir arada buluşturduğunu ifade eden Oktay Kaynarca, “Benim en iyi halim Oktay Kaynarca halim, herkesi bu ayrıcalığı yaşamak üzere ürünlerimizi deneyimlemeye davet ediyorum. Koleksiyonlarımı ticaret mantığı yerine sınırlı sayıda üreterek çalışma yaptık. Bu yüzden bu ürünler benim için çok değerli” şeklinde konuştu.”