Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erdal Beşikçioğlu’nun Çocukluk dizisi kadar önemli bir başka projesi daha var

Erdal Beşikçioğlu’nun Çocukluk dizisi kadar önemli bir başka projesi daha var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cuma akşamı Çocukluk isimli diziyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Erdal Beşikçioğlu, aynı zamanda tiyatro sahnesinde de çok önemli bir projede yer almaya devam ediyor. Oyuncu, Ray Bradbury’nin 1951’de ilk defa basılan ünlü bilimkurgu romanı Fahrenheit 451’i sahnede sergileyecek.

Baskıcı bir gelecek toplumunun anlatıldığı bu kitap aynı zamanda distopya olarak da sınıflandırılıyor. Tatbikat Sahnesi’nin 20’nci oyunu sahnelenirken, aynı zamanda youtube ve instagram hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak. Bu bir ilk olarak görülüyor.

7 Ekim’de Büyükyalı Fişekhane’de salgın önlemleri çerçevesinde sosyal mesafe kuralları çerçevesinde sahnelenecek olan oyun hakkında konuşan Erdal Beşikçioğlu, “Yıllar önce bugünü anlatmış bir oyun. O yüzden çok önemli. Ölümsüz bir eser. O yüzden bu durumları görmek, bu tür sanatçıların ne kadar vizyon sahibi insanlar olduğunu bize aktaracak” dedi.

Dijital platformda Türkiye’nin her yerinde izlenebileceğini anlatan Erdal Beşikçioğlu, “Prömiyerimize aynı heyecanla vatandaşlarımız da katılabilecekler” dedi.

Konuyla ilgili görüntüleri Fox TV’de yayınlanan, Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programında bulabilirsiniz.