Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında pandemi ile gelen yenilikler!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında pandemi ile gelen yenilikler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 3. sezonuyla hafta için her gün yayınlanmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada yemek programının, kamera arkasında neler olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. Aynı kanalın Kamera Arkası isimli programı Zuhal Topal ve ekibini sette görüntüledi. Ünlü sunucu da yaptığı açıklama ile pandemi sürecinde programda ne tür değişiklikler olduğunu ve hangi önlemlerin alındığını anlattı.

Zuhal Topal, “Güzel gidiyor, keyifli, gördüğünüz gibi. Tabii ki pandeminin gölgesi her yerde olduğu gibi bizde de var. Evimiz sabit, artık evlere gidemiyoruz. Maalesef koşullar öyle gerektiriyor. Evimizde her türlü önlemimizi alarak bütün kurallara uyuyoruz” diye konuştu.

Evin sürekli havalandırıldığını, tüm ekibin maske ile çalıştığını anlatan Zuhal Topal, kendisi de dahil olmak üzere sete herkesin ateşlerinin ölçülerek alındığını da anlattı.

Ünlü sunucu, çekimlerin yapıldığı evin her gün ilaçlandığı dı da vurguladı. Topal, “Vakalar ilk açıklandığında zaten kuralları uygulayan ilk programdık. Şükürler olsun, sağlıkla atlattık geçen sezonu. Aradan sonra bu sezona da çok güzel başladık. Keyifli gidiyor. İnşallah sağlıkla gitsin, onun dışında keyfimiz yerinde” dedi.

Programda lezzetleri tadarken, bir sunucu olarak değil de bir misafir gibi düşündüğünü ve lezzet aradığını anlatan Zuhal Topal, kayınvalidelerin anlamsız itirazlarında çıldırdığını da ifade etti. Yemek yemeyi sevdiğini dile getiren Topal, program çekimlerinde de çok eğlendiğini sözlerine ekledi.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının kamera arkası görüntülerini videodan izleyebilirsiniz.