Ana sayfa Sosyal Medya Eren Ören ne kadar da şanslı, 2 yıla 3 iddialı dizi sıkıştırdı!

Eren Ören ne kadar da şanslı, 2 yıla 3 iddialı dizi sıkıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Eren Ören, kısa sürede dizi piyasasında kendisine yer açmayı başardı. Bahçeşehir Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuk yapmaya karar veren Eren Ören, Geçen Yaz isimli sinema filminde Özgür isimli karakteri canlandırdı.

Genç oyuncu dizilere ilk adımını ise büyük başarı kazanan Kırmızı Oda ile yaptı. Veli karakteri ile konuk oyuncu olarak yer alması bile Eren Ören için çok büyük bir deneyim fırsatı oldu. Genç oyuncu bu önemli deneyimin ardından da Kardeşlerim isimli atv dizisinde Kaan karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı. Oyuncu, iki sezon boyunca yer aldığı dizide çok iyi performans sergiledi ve yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Kardeşlerim dizisinden ayrılmasının ardından ise Eren Ören’in Üç Kız Kardeş isimli Kanal D dizisi ile anlaştığı ortaya çıktı. Ağustos ayının sonlarında Ayvalık’ta toplanacak olan dizi ekibinin arasına katılmaya hazırlanan Eren Ören, Mustafa isimli karakteri canlandıracak.

Diziye yeni katılan Ayça İnci’nin canlandıracağı Sevilay karakterinin oğlu olan Mustafa’nın babası ise Özer Korman olacak. Eren Ören, özellikle Kardeşlerim dizisinde karakterin hissini izleyicilere yansıtan bir başarı ortaya koydu. Bu sayede de birçok teklif alan oyuncu, yeni sezonda en dikkat çeken Kanal D dizilerinden birisine geçerek, büyük bir sıçrama daha yaptı.

Eren Ören ne kadar da şanslı, 2 yıla 3 iddialı dizi sıkıştırdı! 7

Kanal D ekranında ilk sezonunda büyük bir başarı kazanan Üç Kız Kardeş dizisine katılması ile birlikte 2 yıllık deneyim süresinde 3 iddialı dizide yer almak her oyuncuya nasip olan bir başarı değil.

Eren Ören hem şansının hem de iyi performans sergilemesinin etkisi ile önce Kırmızı Oda, ardından Kardeşlerim ve yeni sezonda da Üç Kız Kardeş dizileri ile birlikte birçok genç meslektaşını da kıskandıracağa benziyor.

Sosyal medyada kısa sürede geniş bir hayran kitlesinin desteğini arkasına almayı başaran Eren Ören’in yeni projesindeki karakterinin detayları ve nasıl performans sergileyeceğini de hayranları merakla bekliyor.