Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinden ayrılanlar yeni sezonun en iddialı dizilerini kaptı!

Barbaroslar dizisinden ayrılanlar yeni sezonun en iddialı dizilerini kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi ilk sezonu ile TRT1 ekranında yer aldı. Dizi, büyük bir prodüksiyon ile ve çok geniş imkanlarla çekilmesine rağmen beklenen başarı bir türlü gelmedi. Ulaş Tuna Astepe ile Engin Altan Düzyatan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonunun ardından ise büyük ayrılıklar yaşandı. İki başrol oyuncusu da dahil birçok ismin yeni sezonda Barbaroslar dizisinde olmayacağı ortaya çıktı.

Barbaroslar dizisinden ayrılan isimlerin birbiri ardına önemli dizilerde başrolde yer almaları ise dikkatlerden kaçmıyor. En yakın örnek olarak Caner Topçu’yu gösterebiliriz. Barbaroslar dizisinden ayrıldıktan sonra genç oyuncu Duy Beni isimli Star TV dizisinin başrolü olarak ekranda yer almayı sürdürüyor.

deneme 1Barbaroslar dizisinden ayrılanlar yeni sezonun en iddialı dizilerini kaptı! 12

Ulaş Tuna Astepe’nin de hikayede artık olmayacağı yakın bir zaman önce ortaya çıkmıştı. Hızır karakterini canlandıran oyuncu, New Amsterdam isimli dizinin yerli uyarlaması olan Yeni İstanbul dizisinin başrol oyuncusu olarak yeni sezonda ekranda kalmaya devam edecek.

deneme 1Barbaroslar dizisinden ayrılanlar yeni sezonun en iddialı dizilerini kaptı! 13

Pelin Akil de İsabela isimli karakteri canlandırmış ve sezon finalinden önce de diziye veda etmişti. Başarılı oyuncu yeni sezonda atv’nin favori dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın başrol kadın oyuncusu olarak yoluna devam edecek.

deneme 1Barbaroslar dizisinden ayrılanlar yeni sezonun en iddialı dizilerini kaptı! 14

Yine Barbaroslar dizisinde Niko karakterini canlandıran Batuhan Bayar’ın da yeni dizisi ortaya çıktı. Süper Kahramanlar Altay isimli TRT Dijital için çekilecek olan yeni dijital dizide Batuhan Bayar da rol alacak.

deneme 1Barbaroslar dizisinden ayrılanlar yeni sezonun en iddialı dizilerini kaptı! 15

Barbaroslar dizisi ise yeni sezonda bambaşka bir hikaye ve oyuncularla yoluna devam edecek. TRT1’in ikinci sezonda daha da çok önem verdiği dizi, Kanuni Sultan Süleyman’ın hükümdarlığının geçtiği günlerdeki Barbaros Kardeşlerin hikayesi olarak ekranda kalmaya devam edecek.

Dizinin yeni hikaye kurgusunun nasıl olacağı ve hangi ünlü isimlerin kadroda yer alacağı da şimdiden büyük merak konusu oldu.