Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Kolçak Köstendil, Çukur’dan sonra kendisine çok farklı bir dizi buldu!

Erkan Kolçak Köstendil, Çukur’dan sonra kendisine çok farklı bir dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, 4 sezon süren Çukur dizisinin finalinin ardından tek kişilik gösterisi 12 Numaralı Adam için zamanının büyük kısmını harcıyor. Birçok kez sahneye çıkan ve hayranlarını da mest eden Erkan Kolçak Köstendil’in yeni bir dizide başrolde yer alacağı ortaya çıktı.

Blu TV için Yeşilçam isimli dönem dizisini çeken Çağan Irmak’ın yeni projesi ile anlaşma yapan Erkan Kolçak Köstendil, hayranlarının karşısına çok farklı bir karakterle çıkacak. Çukur dizisinde Vartolu Sadettin ile çok ilgi çeken oyuncu, kariyerinin en iyi çıkışına imzasını attı.

Çukur’un 4 sezon çok başarılı devam etmesine büyük katkı yapana oyuncu, yapımın milyonlarca izleyicinin ilgisini çekmesinin de şansını popülerliğini hızlı bir şekilde artırarak yaşadı.

Yeni dizi için iddialı bir oyuncu kadrosu kuruluyor. Taner Ölmez’in de başrol olarak dizide yer alacağı ortaya çıkarken, izleyicileri sıra dışı bir dizi bekliyor… Kapadokya’daki Alef dizisinin setini tamamlayan Taner Ölmez, yakında BluTV’de yerini alacak. Oyuncu ayrıca Netflix için hazırlanacak olan Yaratılan isimli dizide de başrolde yer alacak.

Erkan Kolçak Köstendil ile Taner Ölmez ikilisinin projede yer alması izleyicilerin dikkatini Yaratılan isimli diziye çekti. O3 Medya’nın titizlikle üzerinde durduğu proje,kalplere dokunan bir iş olacak.