Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken’e basının desteği çok iyi ama izleyici kıymet vermiyor!

Annemizi Saklarken’e basının desteği çok iyi ama izleyici kıymet vermiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Annemizi Saklarken dizisinin hem hikayesi hem de oyunculuk performansları noktasında ne kadar iyi bir yapım olduğu ortada. Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin sosyal medyadaki güçlü etkileşim elde edebilmesi önemli bir konu.

Medya Takip Merkezi’nin 3-9 Ocak tarihlerini kapsayan 4 bini aşkın, gazete, dergi, tv kanalı ile 10 bini aşkın internet medyasında yaptığı araştırmada Annemizi Saklarken dizisi haftanın en çok konuşulan 10. yapımı oldu. Yargı, Kuruluş Osman, Yasak Elma, Camdaki Kız gibi çok iddialı yapımların bulunduğu listede Star TV’nin Annemizi Saklarken isimli dizi ile bulunması ilginç bir sonuç.

Annemizi Saklarken çok yüksek reytingler alamasa bile basının haber desteğinin çok yüksek olduğu listeye girmesinden anlaşılıyor. 3-9 Ocak haftasında 422 haber ile en çok konuşulan 10. dizi konumundaki Annemizi Saklarken, Star TV’nin çok iyi çıkış yapan Kaderimin Oyunu dizisinden bile daha çok konuşulan bir yapım oldu.

Bu haber desteğine rağmen izleyicilerin hala yeterince ilgisini çekememesi ise dizinin kendisi ile ilgili bir sıkıntı olduğunu gösteriyor. Her ne kadar çocuklarını bir kenara bırakarak kendi hayatını kurma çabası içindeki bir kadının zorlu yolculuğu gibi ters köşe bir hikayesi de olsa, Annemizi Saklarken reytinglerde istediği noktada değil.

Geçen hafta yaşanan bir miktar reyting yükselişi umut verdi, fakat rakip kanallarda dizilerin yeni bölümü olmadığı için bu yükseliş gelecek haftalarda devam etmeyebilir.

İşte Medya Takip Merkezi’nin en çok konuşulan diziler listesi:

Annemizi Saklarken'e basının desteği çok iyi ama izleyici kıymet vermiyor! 7