Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Kolçak Köstendil, Çukur’dan tamamen mi yoksa kısmen mi ayrıldı?

Erkan Kolçak Köstendil, Çukur’dan tamamen mi yoksa kısmen mi ayrıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV ekranında 4. sezonuna devam eden Çukur dizisinde Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı Vartolu Sadettin karakterinin durumu herkes tarafından merak ediliyor. Temmuz ayında oğlu Marsel’in dünyaya gelmesinin sevincini yaşayan oyuncunun, çocuğu ile daha fazla zaman geçirmek istediği ve diziyi bırakmayı düşündüğü iddiaları ortaya atılmıştı.

Çukur dizisinin 2 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan 102.bölümünde Yamaç, Vartolu’dan Afganistan’a gitmesini istedi. İkilinin veda anları izleyicilerin yüreklerini burktu. Aslında bu durum Köstendil’in ayrılığına işaretti.

Erkan Kolçak Köstendil, Çukur dizisine tamamen mi veda etti? Yoksa bu kısa bir ayrılık mı olacak? Sosyal medyada dizinin hayranları en çok da bu sorunun yanıtını merak ediyor.

Vartolu, Yamaç’a şu sözlerle veda etti: “Ben yokken öleyim deme. Gerçi sen ölmüyorsun da, vurulma da. Ayağına taş değmesin.”

Erkan Kolçak Köstendil’in durumu hakkında net bir bilgi veya açıklama yok… Ancak tahminler oyuncunun bir süre dinleneceği ve ilerleyen bölümlerden yeniden ekibe katılabileceği yönünde…

Şayet bu kısmen değil, tamamen bir ayrılık olsaydı karakterin öldürülmesi hiç de zor bir karar olmayacaktı. Ancak Vartolu’nun ayrılığı diziye zarar verebilir, kısmi bir ayrılık ise aynı Nejat İşler’in Çağatay Erdenet karakterinde olduğu gibi bir sürpriz unsuru olarak yeniden değerlendirilebilir.