Ana sayfa Sosyal Medya atv’nin Maria ile Mustafa dizisine izleyiciden itiraz var!

atv’nin Maria ile Mustafa dizisine izleyiciden itiraz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamları yayınlanmakta olan Maria ile Mustafa dizisine atv’nin desteği devam ediyor. Dizininreytingleri düşük olmasına rağmen arkasında duran kanal, totalde sergilenen reyting yükselişi ile bu sabrının karşılığını da almayı sürdürüyor. Dizi izleyicileri yeniden kendisine doğru çekmeye başladı. Hikaye tabii ki bu noktada çok önemli…

Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 9 bölümü yayınlandı. 8 Kasım Pazar akşamı ise 10. yeni bölümü izleyeceğiz. Peki neler yaşanacak? Fragman paylaşıldı ve izleyicilerin itirazları hemen yükseldi. Sosyal medyada dizi hayranlarının senaristlere sitem ettiğini görebilirsiniz.

Dizinin adı Maria ile Mustafa… Ancak şimdi bu iki karaktere ayrılık yolu göründü. Mustafa, Maria’nın yüzüne bile bakmak istemez durumda. Hamile olan Maria bebeğini doğurmak ve Mustafa ile birlikte büyütmek istiyor.

Bir dizi takipçisi diyor ki: “Evet sevgili senarist, Maria ile Mustafa isimli dizide Maria ile Mustafa’yı ayır harika bir kafa.” Bu arada izleyiciler Nisan ve Rüzgar karakterlerinin başına gelenlerden ise memnun olduklarını ifade eden mesajlar paylaştı.

Diziyi dikkatle izleyen hayranlar, Maria’nın hatasının bir bedeli olduğunu söylüyordu. Bir izleyici şu yorumda bulundu: “Ben demiştim 9. Bölümü izlerken… Maria, Mustafa’dan saklayarak çok güven sarsacak diye. Mustafa da ilk aşkının Maria olduğunu iddia ediyor ama Galip’in aşık olduğu Eda’yı Maria’dan saklıyor, hiçbir şey anlatmıyor. Herkesin hayatı yalanlar üzerine kurulu. E bunlar olmayınca da dizi olmuyor…”

Dizide yalanlar üzerine kurulan ilişkilerin küçük bir sarsıntıda neler yaşayabileceğini de anlatılıyor. Herkesin gerçek yüzü çıktıkça en büyük acıyı da Maria çekecek gibi duruyor. Mustafa karakterine izleyicilerden tepki de var. “Yazıklar olsun sana Mustafa” diye yazan hayranlar, Maria’nın bu duruma düşmesini haksızlık olarak görüyor.

İşte dizinin 8 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak 10. yeni bölümünden ilk görüntüler: