Ana sayfa Dizi Analiz Annemizi Saklarken dizisinde pisikopat eş Dündar’dan Handan’a gözdağı

Annemizi Saklarken dizisinde pisikopat eş Dündar’dan Handan’a gözdağı

tarafından kadir kadir
Annemizi Saklarken dizisinde Dündar'dan Handan'a gözdağı

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayalperest bir annenin hikayesini konu alan Ojo Pictures’ın imzalı Annemizi Saklarken dizisinin çarşamba günü yayınlanacak 7. bölümüyle ilgili yeni bir fragman geldi.

Hande Doğandemir’in canlandırdığı Handan, sürpriz yaparak, birlikteliklerini kutlamak üzere Kutsi’nin hayat verdiği Dündar’ın iş yerine gelir. Çiftin kadeh kaldırdıkları sahneyle başlayan yeni bölüm tanıtım videosunda Dündar, bu durumdan hiç hoşlanmaz ve “özel hayat ayrı, şirket ayrı” diyerek Handan’ı tersler.

Dündar’ın imalı imalı bakarak kadehinin içindekini yere boşaltması Handan’ı şok etmiş ve korkutmuştur. Sesini bile çıkaramayan Handan’a dönen Dündar, “sen keyfini çıkar, benim işime dönmem lazım” sözleriyle bahçeyi terk eder. Handan’ın üzüntüden nefesi kesilmiştir.

6. bölümde Handan ile Dündar’ın üzerindeki baskılar artmış, bir de buna “Dündar’dan hamile kalmış bir kadın!” konusu dahil olmuştu. Herkesin bu kişiyi Handan sanması işleri iyice karıştırdı. Annesinin ne gizlediğini çözmek için çalışmalarını sürdüren Ela’nın her adımı, Handan’ı sırlarının ortaya çıkacağı güne yakınlaştırıyor.

Her Çarşamba Star TV’de yayınlanan, öykü ve senaryosu Sırma Yanık’a ait olan dizide henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan’ın Dündar ve ailesiyle tanıştıktan sonra değişen hayatı anlatılıyor. Bugüne kadar hep iyi kalpli, naif karakterlerle karşımıza çıkan Kutsi, Annemizi Saklarken dizisinde canlandırdığı Dündar karakteriyle psikopat bir adamı canlandırıyor.