Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya hayranlarını havalara zıplatacak yeni anlaşma!

Erkan Petekkaya hayranlarını havalara zıplatacak yeni anlaşma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkan Petekkaya’nın kariyerinde belki de hayranlarının en çok hatırlayacağı rollerden birisi de Kırmızı Oda dizisindeki Sadi karakteriydi. Sadi çok zor bir çocukluk geçiren, sonra sokakta hayatta kalmayı öğrenen ve mafya olarak da yükselen bir karakterdi.

Belki Sadi karakteri ilk bakışta toplumda örnek alınacak birisi olmasa da, bu karakterin yaşadığı büyük ızdıraplar, hayat dersi olarak dizinin izleyicileri tarafından çok dikkatli bir şekilde takip edildi… Kırmızı Oda’nın ilk sezonuna damga vuran da zaten Sadi karakteri oldu.

Erkan Petekkaya karakteri o kadar başarılı bir şekilde canlandırdı ki, dizi hayranları bu kadar iyi bir sonuç beklemiyordu. Sadi’nin etkisi ile milyonlarca izleyici Kırmızı Oda dizisine uzun süre birincilikler kazandırdı.

Sadi’nin rolü, ilk sezonda kaldı ve Kırmızı Oda dizisi ikinci sezonda ciddi reyting kayıpları yaşadı. İşte bu kaybı durdurmak ve Sadi’yi hikayeye yeniden katarak izleyicileri geri kazanmak için bir atılım yapıldı.

Erkan Petekkaya hayranlarını havalara zıplatacak yeni anlaşma! 7

Kırmızı Oda dizisinin yapımcısı OGM Pictures, Erkan Petekkaya ile hikayeye geri dönmesi konusunda anlaştı.

Sana Söz isimli Star TV dizisi için kamera karşısına geçen ve Nehir Erdoğan ile de başrolü paylaşan Erkan Petekkaya, bu dizinin kısa süreli olmasıyla hayranlarını üzmüştü. Polis karakterinde izlediğimiz oyuncu, şimdi aylar sonra yeniden mafya Sadi rolüyle yakında Kırmızı Oda dizisinde yerini alacak.

OGM Pictures de bu atak ile diziye olan ilgiyi yeniden artırmak istiyor. Bakalım bu hedef, Erkan Petekkaya’nın yeniden diziye katılması ile gerçekleşecek mi?

Şayet sonuç olumlu olmaz ise tv8’in patronu Acun Ilıcalı, Kırmızı Oda dizisine ara vermeyi düşünebilir.