Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık demeyin, bu da oldu! İtalya’da Sen Çal Kapımı çılgınlığı büyüyor!

Yok artık demeyin, bu da oldu! İtalya’da Sen Çal Kapımı çılgınlığı büyüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir yaz dizisi olarak başlayan Sen Çal Kapımı, çığ gibi büyüyen bir ilgiyle karşı karşıya! Dizinin Türkiye’deki gösterimi çoktan bitti ama dünyada getirdiği ses giderek artmakta! Fox TV’de ekrana gelen romantik komedi tarzındaki dizinin yurt dışındaki gösterimleri sonrası, sosyal medyadan büyüyen ilgiye bir de İtalya’daki ilginç bir durum eşlik etmeye başladı!

Başrolünde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in rol aldıkları dizisinin yapımcılığın MF Yapım üstlenmişti. İlk bölümü 8 Temmuz 2020 tarihinde ekrana gelmişti. 1. bölümü Ender Mıhlar ve Yusuf Pirhasan çekti ve daha sonra koltuklarını Altan Dönmez’e devrettiler.

Sen Çal Kapımı dizisi başladığında böylesi büyük bir etkiye sahip olacağını kimse tahmin etmemişti. Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun yazdığı dizi beğenilince, kanal hiç ara vermeden bütün sezon boyunca diziyi yayınlamaya devam etti. Sezon sonuna doğru yorulan oyuncular ve ekibin dinlenmesi için de üç haftalık bir ara verildi.

Yok artık demeyin, bu da oldu! İtalya'da Sen Çal Kapımı çılgınlığı büyüyor! 45

Bu süreçte dizinin başrol oyuncuları Bürsin ve Erçel’in sevgili oldukları ortaya çıktı. İki oyuncu, daha önce bu tür iddiaları reddettiler ama Maldivler’de birlikte fotoğraflarını yayınlayarak cümle aleme ilişkilerini duyurdular. Bu noktadan sonra diziye ilgi yine hız kazandı.

Üç haftalık aranın ardından çekimler yeniden başladı ve Türkiye’de adeta bir ilk yaşanır şekilde dizi tüm yaz boyunca yine devam etti. Son olarak Eylül ayının ilk haftası yayınlanan 52. bölümle de final yaptı.

Bundan sonra dizinin yurt dışı yolculuğu hız kazandı ve 85 ülkede Sen Çal Kapımı dizisi yayınlanmaya başladı. Türkiye’deki yayını sürecinde sosyal medyadan görülmemiş bir ilgi alan dizinin yurt dışı etkileşimleri de giderek fazlalaştı.

Yok artık demeyin, bu da oldu! İtalya'da Sen Çal Kapımı çılgınlığı büyüyor! 46

Sen Çal Kapımı dizisinin İtalya’da yayınlanmasıyla birlikte ise çok ilginç bir gelişme yaşandı! Dizide Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in hayat verdikleri Eda ve Serkan’ın aşk hikayesi, bir kitaba konu oldu. Daha sonra e-kitap olarak yayınlanacağı ortaya çıktı.

Bu gelişme ile birlikte iki oyuncunun yakında İtalya’ya giderek bu aşk romanının tanıtımlarında yer alacakları öğrenildi. Love Is In The Air isimli kitabın ardından bu kez DVD’sinin de çıktığı ve her iki yayının da satış rekorları kırdığı öğrenildi!

İtalya’da Sen Çal Kapımı öylesine bir çılgınlık boyutunda hayran kitlesi edindi ki bu etki giderek yayılıyor ve büyüyor! Kitabın da satış rekoru kırmasının beklendiği konuşulmakta. Şimdiden kitapçıların vitrinlerinde ön sırada durduğu da söyleniyor. Yakın zamanda Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in İtalya’ya gideceği belirtilmişti. İkilinin bir dizi röportaj ve çekimler için gideceği İtalya’da büyük bir hayran kitlesi tarafından ve çılgınca bir şekilde karşılanacağı da tüm bu haberlerden anlaşılmakta!