Ana sayfa Sosyal Medya Ve gidiyorlar! Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e uluslararası yollar açıldı!

Ve gidiyorlar! Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e uluslararası yollar açıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizi final yapmasına rağmen proje sayesinde dünyaya açıldılar! Yaz dizisi olarak başlayan ve Fox TV’de ekrana gelen romantik komedi türündeki dizide Serkan ve Eda karakterlerine hayat veren iki oyuncu, bu dizi ile birlikte büyük bir hayran kitlesine ulaştılar.

Hande Erçel’in dünyada pek çok ünlü starı kıskandıracak kadar büyüyen bir takipçi listesi var! Oyuncunun instagram’daki takipçileri 26 milyonu geçmiş durumda! Üstelik Sen Çal Kapımı dizisi, dünyanın 85 ülkesinde yayınlanarak büyük bir rekora da imza attı ve bu durum, hem Hande Erçel hem de Kerem Bürsin için pek çok kapıyı da ardı arkasına açmaya başladı!

Son dönemin genç ve popüler iki oyuncusu olarak dizideki arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili, şimdilerde bir başka heyecan daha yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Hande Erçel, karantinadan çıkar çıkmaz hayranlarıyla buluşmanın keyfini yaşayacak.

Bürsin ve Erçel, şu sıralar İtalya’ya gitmeye hazırlanıyor. Daha önce farklı dizilerde rol almalarına karşılık, Sen Çal Kapımı ile dünya çapında hatırı sayılır bir üne kavuşan ikiliye farklı ülkelerden davetler de geldiği anlaşılıyor.

Erçel ve Bürsin’in Sen Çal Kapımı dizisinde oynadıkları Eda ve Serkan karakterlerinden yola çıkarak bir kitap yazıldığı yakın zamanda konuşulmuştu. İtalya’da bir yayınevi tarafından basılan Love Is In The Air isimli kitabın 18 Ocak’tan itibaren İtalya’daki tüm kitabevlerinde satışa çıkacağı biliniyordu.

Ve gidiyorlar! Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e uluslararası yollar açıldı! 54

Aynı zamanda e-kitap olarak da sunulacak aşk romanının tanıtım çekimleri için yakın zamanda İtalya’ya gidecekleri öğrenildi. Şu sıralar İtalyan hayranları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in geleceği haberlerinin ardından adeta çılgına döndü ve gelmelerini bekliyorlar! Bu adımla birlikte her iki oyuncunun da yurt dışına açılması adım adım uluslararası arenadaki projelere kaymaları başlamış görünüyor!