Ana sayfa Sosyal Medya Bir insan bu kadar mı mükemmel rol yapar! Alkışlar İsmail Hacıoğlu’na geliyor!

Bir insan bu kadar mı mükemmel rol yapar! Alkışlar İsmail Hacıoğlu’na geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisinin 8. yeni bölümünü nefesinizi tutarak izleyeceksiniz! Fox TV ekranında perşembe akşamları yayınlanan Mahkum dizisinin ilk 7 bölümü o kadar başarılı geçti ki, hayranlar heyecanla yeni bölümleri beklemeye başladı. Perşembe akşamları reyting rekabetinde Camdaki Kız dizisinin birinciliğine son veren Mahkum, her bölümü ile izleyenleri derinden etkiliyor.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun etkili performanslarının yanı sıra Sasha karakteri ile Hayal Köseoğlu’nun da çok farklı bir şekilde ekranda yer almakta olması izleyicilerin heyecanını artıran bir unsur oldu. Geçen sezon Mucize Doktor dizisinde yan rolde yer alan Hayal Köseoğlu, Mahkum dizisinde başrol olmanın hakkını da veriyor.

Mahkum dizisinin 8. yeni bölümü yine izleyicilerin nefesini kesecek. Yeni bölüm fragmanına büyük ilgi gösteren dizi hayranları, özellikle Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ikilisinin etkili performanslarına hayran kaldı.

Yeni bölümün çok heyecanlı olacağını belirten izleyiciler, özellikle de İsmail Hacıoğlu’nun her sahnesini büyük beğeniyle izliyor. Bir izleyici, “Bir insan rolünü bu kadar mı mükemmel yapar. İsmail Hacıoğlu’nu ayakta alkışlıyorum” diye mesaj bıraktı.

Diziyi beğenerek takip ettiklerini belirten binlerce izleyici, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla şimdiye kadar Mahkum’u izlememiş olanları da etkiliyor. Dizinin reytinglerinin çift haneli oranlara ulaşması ve giderek artan bir ilgi ile karşılanmasında sosyal medyadaki bu etkileşim dalgasının da büyük etkisi bulunuyor.