Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya sonunda isyan etti; Öfke kontrol sorunum yok!..

Erkan Petekkaya sonunda isyan etti; Öfke kontrol sorunum yok!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay–Erkan Petekkaya’nın adı son dönemde TV8’in Kırmızı Oda dizisine yeniden geri döneceği haberleriyle gündeme gelmiş fakat daha sonra dizi hakkında final kararı verilmişti.

Zaman zaman alkol aldığı ve agresif tavırlar sergilediği haberleriyle de basında gündem olan oyuncu, Bloomberg HT’de yayınlanan Fatih Altaylı ile Bire Bir programına konuk oldu. Oyuncu, programda özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Alkol sorunu yaşadığını itiraf eden Petekkaya, tedavi için Rusya’ya gittiğini söyleyerek, “Alkol sorunum için Rusya’ya gittim. Beynimi yaktılar! Bir doktor bana bir iğne yaptı. ‘Bu iğneden sonra 24 saat uyuyacaksın ve bir daha hiç içmek istemeyeceksin.’ dedi. ‘Bunun için geldim, yap’ dedim. Gerçekten iğneden sonra 24 saat uyudum ve uyandıktan sonra hiç içki istemedim. 6 ay sürdü”açıklamasını yaptı.

Erkan Petekkaya sonunda isyan etti; Öfke kontrol sorunum yok!.. 8

Petekkaya programda oyunculuk serüveniyle ilgili de samimi açıklamalarda bulundu. Petekkaya; “Tiyatro okudum. Sıfır yeteneğim vardı, büyükelçi olmak istiyordum. Bir gün Kadıköy Altıyol’da otobüs durağından bir kız gördüm. 16 Pendik otobüsüne bindi, tek biletim vardı ben de peşinden bindim. Tanıştık. Tiyatro yapıyormuş beni provaya çağırdı. Gitmeye başladım. Bir gün bir oyuncu gelmedi. Bana, ‘Şunu sen okur musun?’ dediler. Sahneye çıktım. İçimde bir şeyler oldu. ‘Ben büyükelçi olmak istemiyorum, oyuncu olacağım.’ dedim.” açıklamasıyla şaşırttı.

Erkan Petekkaya sonunda isyan etti; Öfke kontrol sorunum yok!.. 9

Erkan Petekkaya sözlerini; “17 yaşındaydım. Tiyatronun T’si yoktu hayatımda o güne kadar. Ders aldım, ‘Bu kazmadan bir şey olmaz.’ dediler. Biraz aileden uzak kalıp, özgür olmak için Eskişehir’de konservatuar sınavına girdim, kazandım. Şans da yardım etti ama ben de çok çalıştım” şeklinde sürdürdü.

Geçmişte hataları olduğundan söz eden ünlü oyuncu, “Aslında yok ama benim için, ‘Öfke kontrol sorunu var’ diyorlar. Ben birine, ‘Haydi canım!’ desem büyütüyorlar. Aslında kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum. İçki içtim biraz, hatalarım ondan oldu tabi.” şeklinde konuştu.