Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun’da bakın ne marifetler varmış!

Kardeşlerim’in Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun’da bakın ne marifetler varmış!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisi ikinci sezonuna başarıyla devam ediyor. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Asiye’yi canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun, paylaştığı bir videoyla hayranlarını çok şaşırttı.

Kardeşlerim dizisinin en sevilen çifti hiç kuşkusuz Asiye ve Doruk. Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Asiye ve Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği Doruk o kadar güzel bir çift oldular ki çok büyük bir hayran kitlesi edindiler.

Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun son dönemin en sevilen oyuncularından biri. Henüz 17 yaşında olmasına rağmen büyük bir üne kavuşan yetenekli oyuncunun sosyal medyasında 2,4 milyon takipçisi bulunuyor. Coşkun en son instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarını çok şaşırttı.

Videoda dans eden Coşkun, oyunculuk kadar danstaki yeteneğini de ortaya koydu. Genç oyuncunun bu videosu 1 milyondan fazla beğeni, binlerce yorum aldı. Takipçileri Su Burcu Yazgı Coşkun’u “yetenek küpü” olarak tanımladı.

Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk’un dizide bir dargın bir barışık olması her ne kadar izleyiciyi yorsa da çift sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri olmaya devam ediyor. Henüz 17 yaşındaki Su Burcu Yazgı Coşkun için Kardeşlerim dizisi kariyerinin dönüm noktası oldu.

Oyunculuğa 2012 senesinde başlayan Su Burcu Yazgı Coşkun, bir süre çocuk rollerinde oynadı. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Coşkun, 2020 yılında rol aldığı Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterinde bir genç kızı canlandırdı. Kırmızı Oda’daki oyunculuğuyla çok beğeni toplayan Coşkun, Kardeşlerim dizisiyle kariyerinin en büyük çıkışını yaptı.