Ana sayfa Sinema Bergen filminden bir fotoğraf daha geldi! Farah Zeynep Abdullah’ın benzerliği herkesi şaşkınlığa uğrattı!

Bergen filminden bir fotoğraf daha geldi! Farah Zeynep Abdullah’ın benzerliği herkesi şaşkınlığa uğrattı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Farah Zeynep Abdullah’ın, bir zamanların ünlü arabesk şarkıcısı Bergen’i canlandırdığı aynı adlı film vizyona girmek için gün sayıyor. Film herkes tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Bu arada diziden gelen görüntülerde Abdullah’ın Bergen’le olan benzerliği herkesi şaşkına uğratıyor.

Masumlar Apartmanı’ndan ayrıldıktan sonra dizi yerine bir sinema filminde rol almayı tercih eden Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı Bergen filmi 4 Mart’ta sinemalarda olacak. Filmin bugüne kadar paylaşılan tanıtımlarında Farah Zeynep Abdullah’ın rolünü çok büyük başarıyla canlandırdığı anlaşılıyor.

Filmden son paylaşılan fotoğrafta Bergen’in hafızalara kazınan klasikleşmiş fotoğrafı yer alıyor. 80’li yılların Arabesk hayatını çok iyi yansıtan fotoğraftaki pozun aynısı veren Farah Zeynep Abdullah da bu karenin yanında yer alıyor. Abdullah’ın Bergen’le olan benzerliği büyük şaşkınlık yaratırken filmin makyaj uzmanlarının başarısı da belli oluyor.

Bergen filminden bir fotoğraf daha geldi! Farah Zeynep Abdullah’ın benzerliği herkesi şaşkınlığa uğrattı! 7

Filmde Bergen’in eşi Halis Serbest’i usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Halis Serbest, yıllar önce ayrılmak istediği için Bergen’in yüzüne kezzap atmış, bir gözünün kör olmasına yol açmıştı. Halis Serbest bu olaydan yıllar sonra da Bergen’i öldürmüştü.

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği filmde ayrıca Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Şebnem Sönmez, Çağdaş Tekin ve Ahmet Kayakesen gibi başarılı oyuncular yer alıyor. İzleyicilerin Bergen filminin tanıtımıyla ilgili yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

80’li yıllarda Acıların Kadın olarak ün yapan Arabesk şarkıcısı Bergen, o dönemin simge isimlerinden biri haline gelmişti. Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 1989 yılında henüz 30 yaşındayken kendisine kezzaplı saldırı yapan eşi Halis Serbest tarafından kurşunlanarak öldürülmüştü.