Ana sayfa Dizi Haberleri Halil Ergün yeni sezonda iddialı bir diziyle ekranlara geri dönüyor!

Halil Ergün yeni sezonda iddialı bir diziyle ekranlara geri dönüyor!

tarafından ker_def

1946 yılında dünyaya gelen ve Türk sinema endürstrisinin en önemli isimlerinden birisi haline gelen Halil Ergün, ayrıca dizi filmlerdeki başarılı performansları ile de milyonların kalbini kazanmayı başarmış bir sanatçı.

2006 ile 2010 yılları arasında yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinde Ali Rıza Tekin karakteri ile milyonların sevgisini kazanan usta oyuncu, sonraki süreçte çok az dizi projesinde yer almıştı.

Uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına televizyon dizisiyle çıkma kararı alan Halil Ergün, Kanal D’de ekrana gelecek olan Güzel Aşklar Diyarı isimli projede başrolde bulunuyor.

Başarılı bir yaz sezonu geçiren Kanal D, yeni sezon hazırlıklarına da aralıksız devam ediyor. Kanalın yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri Güzel Aşklar Diyarı olacak.

HAKİM ROLÜNDE

Kapadokya’da çekilecek dizinin oyuncu kadrosunda usta bir isim yer alıyor. 77 yaşındaki duayen sanatçı Halil Ergün, Güzel Aşklar Diyarı’nda “Hâkim” karakterine hayat verecek.

YENİDEN KANAL D’DE

Yılların eskitemediği dizi Yaprak Dökümü’nde canlandırdığı “Ali Rıza Bey” ile hala konuşulan usta isim yeniden Kanal D izleyicileriyle buluşurken Halil Ergün’ün canlandıracağı karakterinin detayları gizemini koruyor.