Ana sayfa Sosyal Medya Erken final yapan İçimizden Biri dizisinin yıldızları Bora Akkaş ve Özge Yağız şimdi ne yapıyor?

Erken final yapan İçimizden Biri dizisinin yıldızları Bora Akkaş ve Özge Yağız şimdi ne yapıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’de yayın hayatına büyük bir iddia ile başlayan İçimizden Biri dizisi ekranların genç yetenekleri Özge Yağız ile Bora Akkaş’ı bir araya getirmişti. Dizinin ilk bölümünden itibaren birbirlerine uyumlu oldukları gözlenen başrol çifti, komedi ve aşkı buluşturan hikayede iyi bir performans sergiledi ancak bu uyum diziyi kurtarmaya yetmedi.

Pazar rekabetinde kötü reytingler alınca salı akşamlarına alınan İçimizden Biri dizisi eğlenceli hikayesine rağmen izleyicilerden yeterince ilgi görmedi ve final yaptı.

Peki Bora Akkaş ve Özge Yağız ikilisi şimdi ne yapıyor? Bora Akkaş Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinin ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci ile birlikte rol alan oyuncunun dizisinin yeni sezonu bugün izleyici ile buluştu.

Yetenekli oyuncu aynı zamanda hayranlarıyla instagram hesabından hasret gideriyor. Son paylaşımına ‘Halı sahalardan tenis kortlarına koşuyorum’ yazan oyuncu takipçilerini güldürdü.

Erken final yapan İçimizden Biri dizisinin yıldızları Bora Akkaş ve Özge Yağız şimdi ne yapıyor? 9

Özge Yağız’da şu sıralar instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla göz önünde. Instagram’da 2.6 milyon takipçisi bulunan oyuncunun henüz yeni bir proje için adı geçmiyor.

Erken final yapan İçimizden Biri dizisinin yıldızları Bora Akkaş ve Özge Yağız şimdi ne yapıyor? 10

Özge Yağız, instagram paylaşımlarıyla kendisini özleyen hayranlarıyla hasret gideriyor. Oyuncunun fotoğrafları kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alıyor.

Erken final yapan İçimizden Biri dizisinin yıldızları Bora Akkaş ve Özge Yağız şimdi ne yapıyor? 11