Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeşilçam dizisi ikinci sezonuyla bugün BluTV’de!

Yeşilçam dizisi ikinci sezonuyla bugün BluTV’de!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği Yeşilçam dizisinin ikinci sezonu bugün BluTV’de yayınlandı. Yeni sezondan ilk beş bölüm yayınlanırken devamının da yakında gelmesi bekleniyor.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci, Afra Saraçoğlu’nun üstlendiği Yeşilçam dizisinin ilk sezonu çok büyük ilgi görmüştü. İkinci sezon da büyük bir merakla bekleniyordu.

Nihayet ikinci sezon bugün BluTV’de yayınlandı. Ancak sadece ilk beş bölüm. İkinci sezonun devam bölümleri çok yakında ekranda olacak.

Usta yönetmen Çağan Irmak’ın projesi olan Yeşilçam’ın senaryosu Levent Cantek ve Volkan Sümbül’e ait. Türk sinemasının çok renkli bir dönemi olan Yeşilçam’ın perde arkasını anlatan dizinin ikinci sezonda ana kahraman Semih Ateş’in macerasına tanık olmaya devam ediyoruz.

Hayatını sinemaya adayan Semih Ateş’in serüveni ikinci sezonda daha da zor hale geliyor. Yeşilçam’ın entrika dolu dünyasında ayakta kalmaya çalışan Ateş’in mücadelesi bu sezon daha da ağırlaşıyor.

Bu sezonun yeni bir oyuncucusu da var. Son dönemin yıldızı parlayan genç kadın oyuncularından Bige Önal, Yeşilçam’ın ikinci sezonunda Semih Ateş’in yayında çalışan bir karakteri canlandırıyor. Önal karşımıza esrarengiz bir karakter olarak çıkıyor.