Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde şimdi herkes tek bir şeye kitlendi!

Kardeşlerim dizisinde şimdi herkes tek bir şeye kitlendi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çok sevilen rekortmen dizisi Kardeşlerim bu sezon cumartesi akşamı birinciliğini Gönül Dağı’na kaptırdı. Bunun sebebi olarak dizinin hikayesindeki değişim olarak gösterildi. Kardeşlerim dizisinde genç karakterler birer birer çift haline gelirken izleyici şimdi tek bir şeye odaklandı.

Bu sene reytinglerde biraz düşüş yaşasa da Kardeşlerim dizisi başarıyla devam ediyor. Dizinin özellikle genç oyuncuları ve genç karakterleri izleyici yakalamayı başarıyor. Dizinin çok popüler olan Asiye ve Doruk, Melisa ve Kadir çiftine bir yenisi daha eklendi.

Yeni çift Aybike ve Berk… Dizide Melis Minkari’nin canlandırdığı Aybike ve Recep Usta’nın hayat verdiği Berk karakterlerinin arasındaki henüz itiraf edilmemiş aşkı izleyici çok sevdi. Başlayan ilişkilerini etrafındakilere bir türlü itiraf edemeyen Aybike ve Berk şimdi Kardeşlerim dizisi izleyicisinin kitlendiği tek nokta oldu.

Aybike ve Berk ilişkisiyle ilgili dizinin sosyal medya hesabından da çok dikkat çekici bir paylaşım yapıldı. “Akıllarda aynı soru❗Aybike ve Berk aşklarını ne zaman itiraf edecek?” cümlesiyle yapılan paylaşımın görselinde sırasıyla “Arkadaş olundu”, “Hoşlanıldı”, “Duygular söylenildi”, “Aşk başladı” maddelerinin yanına birer tik konuldu. Ancak “Herkese itiraf edildi” maddesinin yanında ise çarpı işareti yer aldı.

Şimdi Kardeşlerim dizisi izleyici Aybike ve Berk’in aralarındaki ilişkiyi arkadaşlarına ne zaman itiraf edeceğini büyük bir heyecanla bekliyor. Aybike ve Berk’i fırtınalı günler bekliyor.

Bu arada dizinin reytinglerindeki düşüşün senaryoda yapılan değişiklikler olduğu belirtiliyor. İzleyiciye göre Kardeşlerim dizisi artık dramdan çok entrikayla dolu bir dizi. Bu durum dizinin hayranlarının da hiç hoşuna gitmedi. Özellikle gençlerin ilişkilerine çok odaklanıldığını düşünen izleyici bu durumu sıkıcı bulmaya başladı.