Ana sayfa Sosyal Medya Erken final yapan İkimizin Sırrı’nın Neva’sı Leyla Feray şimdi ne yapıyor?

Erken final yapan İkimizin Sırrı’nın Neva’sı Leyla Feray şimdi ne yapıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV ekranlarında yaz döneminin sonlarına doğru yayın hayatına başlayan İkimizin Sırrı dizisinde, kızı için her şeyi göze alan cesur ve tutkulu bir anne olan ‘Neva’ karakterini canlandıran Leyla Feray, Marie Claire Dergisi’nin Ekim sayısına kapak oldu.

Oyuncu, Aras Aydın ile baş rolü paylaştığı İkimizin Sırrı dizisi düşük reytinglerinden dolayı 10. bölümüyle final yaptıktan sonra bir süre ortalarda yoktu. Dizideki oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Leyla Feray, Marie Claire Dergisi’ne samimi açıklamalarda bulundu.

Oyuncu, ‘Sabah gözünü açtığında ilk ne yaparsın?’ sorusuna, ‘Köpeğim Hatun’la günaydınlaşırım ve kahvemi içerim’ yanıtını verdi. Şu an ‘Tanrılar Okulu’ kitabını okuduğunu söyleyen Feray, tek başına yapmaktan en çok keyif aldığı şeyin ‘resim yapmak’ olduğunu söyledi.

Erken final yapan İkimizin Sırrı'nın Neva'sı Leyla Feray şimdi ne yapıyor? 7

Leyla Feray’ın en sık kullandığı kelime ise ‘Aynen’. Başarılı oyuncu İstanbul’dan başka New York’da yaşamak istediğini belirtiyor.

Oyuncunun en sevdiği şarkı ise, Rhye ve Paradis’in tüm şarkıları. Aldığı en iyi tavsiye; ‘Kendin ol.’ Oyuncunun kendinde en sinir olduğu özelliği, ‘tahammülsüz oluşu’. En sevdiği özelliği ise, ‘sorumluluk sahibi’ olması.

Leyla Feray’ın her zaman çantasında bulundurduğu üç şey ise, telefon, lipstick ve güneş gözlüğü.