Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’daki yükseliş izleyicisinin yüreğine su serpti!

Kanunsuz Topraklar’daki yükseliş izleyicisinin yüreğine su serpti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları dizi dünyasında üç yapımın mücadelesine şahit oluyoruz: Sadakatsiz, Kuruluş Osman ve Kanunsuz Topraklar. Sadakatsiz ve Kuruluş Osman arasındaki birincilik paylaşımı devam ederken Kanunsuz Topraklar’ın reytinglerindeki yükseliş izleyicisinin yüreğine su serpti.

Fox TV’nin dizisi Kanunsuz Topraklar, yeni bir dizi olması sebebiyle dezavantajlı durumda. Zira karşısında önceki sezon başarısını kanıtlamış ve sadık bir izleyiciye sahip iki güçlü yapım var. Sadakatsiz ve Kuruluş Osman zaten belli bir izleyici kitlesine sahip ve başarılı hikaye ve oyunculuklarıyla başarılarını devamlı kılıyorlar.

Kanunsuz Topraklar ise her ne kadar çok güçlü bir yapım olarak karşımıza çıksa da bu sezon başlaması sebebiyle yarışa biraz geriden başlamış oldu. Ancak o da başarısını kanıtladı. Reytinglerde birinci olamasa da aldığı iyi sonuçlarla yayına devam biletini de elde etti. Ancak şimdilik. Çünkü son derece yüksek bütçeli bir dizi olması riskin devam edeceği anlamına geliyor.

Kanunsuz Topraklar'daki yükseliş izleyicisinin yüreğine su serpti! 7

Başrollerinde Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi bu hafta reytinglerini yükseltti. Dizi tüm izleyiciler ve AB’de altıncı, ABC1’de ise beşinci oldu. Bu yükseliş dizinin hayranlarına da rahat bir nefes aldırdı.

Zira Fox TV artık izleyici gözünde mimlenmiş bir kanal. Bu sezon yürüttüğü yanlış strateji sebebiyle şu ana kadar iki dizisini kurban eden kanal, bu konudaki acımasızlığıyla izleyiciler arasında tartışma konusu oldu.

Dolayısıyla dizinin reytinglerinin yükselmesi, kanal tarafından final biletinin de kesilmeyeceği anlamına geliyor. Aynı durum Yalancılar ve Mumları dizisi için de geçerli. Başrolünde Ceren Moray, Melike Güner, Elçin Sangu’nun yer aldığı dizi, etkileyici hikayesi ve başarılı oyunculuklarına rağmen karşısındaki güçlü rakipler sebebiyle reytinglerden iyi sonuç alamıyor. Diziyi çok seven hayranları da final kararı verilmesinden korkuyor.