Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderimdir’in yönetmeninden yeni dizi!

Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderimdir’in yönetmeninden yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizilerinde senaryo ve oyuncu kadrosu kadar yönetmenin de önemi büyük. Büyülü bir dünya yaratma konusunda en büyük zorluğu yönetmen yaşıyor… Elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanarak, milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplamak öyle kolay bir iş değil.

Dizilerin yönetmenleri de tecrübeli isimlerden oluşunca daha güven veren yapımlar oluyor. Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacağı Bir Gece Ansızın isimli dizinin yönetmeni de yine çok özel bir isim oldu.

Çağrı Bayrak’tan bahsediyoruz… Bugüne kadar kamera arkasında birçok projeyi hayata geçiren ve onlara ruh katan bir yönetmen… Çağrı Bayrak, 2022 yılının en iddialı aksiyon dizilerinden birisi olarak görülen Bir Gece Ansızın için yoğun bir çalışma içine girdi.

Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderimdir'in yönetmeninden yeni dizi! 7

Geçen sezon Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizinin de yönetmeni olan Çağrı Bayrak, ayrıca Erkenci Kuş ve Dolunay gibi sevilen dizileri de yönetti.

Bir dönemin çok sevilen dizisi Galip Derviş’te de onun adı vardı. Ünlü yönetmen 2007 yılından bu yana sektörde bulunuyor ve yine iddialı bir dizinin başına geçmeyi başardı.

Gökhan Horzum’un 4 sezon süren Çukur dizisindeki muhteşem senaryosunun ardından yeni dizinin de hikayesini yazması bir başka ayrıcalık…

Haluk Bilginer’in isminin de oyuncu kadrosunda geçtiği Bir Gece Ansızın her yönü ile çok ilgi çeken bir yapım haline geldi.