Ana sayfa Dizi Analiz Camdaki Kız dizisinde bir dönemi kapatıp, yenisini başlattılar!

Camdaki Kız dizisinde bir dönemi kapatıp, yenisini başlattılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi o kadar büyük başarı kazandı ki, son yılların en başarılı projeleri arasında yer alıyor… Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisi de başrolün hakkını veren performanslar ortaya koyuyor.

Nur Sürer ve Tamer Levent gibi usta isimleri de öne çıkartan Camdaki Kız dizisi, perşembe akşamlarının bir numaralı dizisi olmayı sürdürüyor. Bu durum hikayenin gücü sayesinde gerçekleşti ve 24. bölüm itibari ile de büyük bir kırılma yaşanacağı ortaya çıktı.

Nalan karakteri konusunda bugüne kadar izleyicilerin yoğun eleştirileri vardı. Burcu Biricik’in başarılı performansına rağmen, Nalan’ın etrafında dönen olayları çözememesi hep eleştirildi. Dizi hayranları Nalan’ın alttan alan ve sinik yapısından da rahatsızdı…

Kimse Nalan'ı tutmasın! Camdaki Kız dizisinde pısırık Nalan dönemi kapandı! 23

Ancak durum artık değişecek. Nalan bundan sonra susup bir kenarda oturmayacak. Artık ayağa kalkacak ve hakkını arayacak, sorumlulardan hesap soracak. İlk olarak da Sedat’tan başlaması beklentisi var.

Dizinin hayranlarının uzun süredir eleştirdiği Nalan konusunda senaristlerin adım atmaya başlaması iyi bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Sosyal medyada da 24. bölüm fragmanındaki mesajı alan izleyiciler artık hikayenin çok daha iyi ilerleyeceğini düşünüyor.

Bir dizi hayranı, “Nalan’ın ağlamayı bırakıp hesap sorduğu bölümleri izlemek istiyorum” diyerek birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

Bundan sonra bir köşede oturup ağlayan Nalan görmeyeceksiniz. Bundan sonra her şeye karşı çıkan ve hakkını savunan, insanlara hak ettiği değeri veren bir Nalan görmeye başlayacaksınız.

Camdaki Kız dizisindeki bu değişimin mesajını alan dizi hayranları da yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyor.