Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mütevazilik bu sefer kaybettirmedi, Aytaç Şaşmaz’a rol kazandırdı!

Mütevazilik bu sefer kaybettirmedi, Aytaç Şaşmaz’a rol kazandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baht Oyunu ile gönülleri kazanan Aytaç Şaşmaz alçakgönüllü kişiliğiyle rol kaptı! Mütevazilik konusunda son dönemin en çok dikkat çeken isimlerinden birisi Aytaç Şaşmaz oldu… Ünlü oyuncu Baht Oyunu isimli dizide Cemre Baysel ile önce partner sonra ise sevgili oldu.. Dizi izleyicilerin tüm itirazlarına rağmen final yaptı ama Aytaç Şaşmaz’a da büyük popülerlik kazandırdı.

Ünlü oyuncunun yeni sezonda ne yapacağını merak eden hayranları heyecanla proje açıklaması bekliyordu. Sonunda bu proje ortaya çıktı ve yönetmen Alper Çağlar’ın İlk Göktürk isimli sinema filminin başrolü Aytaç Şaşmaz’ın oldu.

Ünlü oyuncuya bu rolü kazandıran şeyin kişiliği olduğunu ise Alper Çağlar’ın açıklamasından öğreniyoruz. Ünlü yönetmen uzun ve zorlu bir araştırma süreci geçirdi. Sonunda Aytaç Şaşmaz isminde karar kıldı. Bunun nedenini de şu sözlerle açıkladı:

“Performans potansiyeli, iyi niyet, yaş, etnik fenotip ve projenin görülmemiş uzun çekim süresi hesaba katıldığında bu karar beni aylarca meşgul etti. Ses tonundan, bakışlarıyla sessiz oyunculuğa kadar, benim kadar baskın bir yönetmenin tavsiyelerini anında uygulayacak sağduyuya ve sabra sahip 2019’dan beri aradığım bu filmin “false nine” forveti Aytaç Şaşmaz olacak.

Aytaç’ın rolünün önüne geçmeyecek alçakgönüllü karakteri ve karşılaşacağımız zorlukları anlattığımda gözü pek bir güler yüzlülük ile motive olması güzel bir dostluğun başlangıcı olacağını söylüyor.”