Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman kadın hayranları ile çok özel bir bağ kurmayı başardı!

Can Yaman kadın hayranları ile çok özel bir bağ kurmayı başardı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Can Yaman, artık kariyerini İtalya’da sürdüren Türkler arasında katılmış durumda. Ferzan Özpetek ve Serra Yılmaz gibi artık Can Yaman da İtalya’da çok tanınan bir isim haline geldi.

Can Yaman’ın yer aldığı romantik komedi dizileri ile başlayan bu süreç, hiç de kimsenin tahmin edemediği kadar hızlı ve etkili bir kariyer süreci ile devam ediyor. Can Yaman, Türkiye’de yer aldığı projeler ile tanındı ve dünyanın birçok ülkesinde sevilen bir isim haline geldi.

Tabii ki oyuncunun farklı ülkelerde çok yoğun hayran desteği ile karşılaşması da Türk dizilerinin ne kadar geniş bir coğrafyaya yayıldığının bir göstergesi olması bakımından da önemli.

Can Yaman’ın özellikle de kadın hayranları ile çok yakın bir diyalog içinde olduğunu, onlarla olan temasında sempatisi ve fiziksel özellikleri ile kendisini sevdirdiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Can Yaman kadın hayranları ile çok özel bir bağ kurmayı başardı! 7

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile de kadın hayranlarına çiçek dağıtan oyucunun her attığı adımın milyonlarca hayranını etkilediğini ve özellikle de kadın hayranlarının ona aşırı bir hayranlık gösterisinde bulunduğunu da söyleyebiliriz.

Can Yaman’ın geldiği bu nokta birkaç yıl öncesinde Türk basınında yoğun eleştiriler aldığı günden bu yana ne kadar geniş bir kitleye popülerliğini yaydığının da bir kanıtı gibi.

Artık Türkiye’de bir projede yer alma ihtiyacı hissetmeyen, Türk basınına tavır sergileyebilecek bir noktaya ulaşması bakımından Can Yaman’daki değişimin en önemli sebebi hayranları ile kurduğu bağın gücü olarak gözüküyor.