Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın Brezilya’da gördüğü ilgi, ne kadar çok sevilen bir star olduğunun da kanıtı gibiydi!

Can Yaman’ın Brezilya’da gördüğü ilgi, ne kadar çok sevilen bir star olduğunun da kanıtı gibiydi!

tarafından ker_def

Can Yaman şimdiye kadar içinde bulunduğu projeler ile aslında kariyer yolculuğunda daha henüz başlangıç noktasında olan ünlüler arasında yer alıyor. Henüz daha önünde çok uzun bir maraton bulunsa bile, Can Yaman’ın sadece oyunculuk başarıları değil, kişisel anlamda ortaya koyduğu performans da geniş kitleleri etkiliyor.

Sempatikliği, yakışıklı bir adam olmasının yanı sıra, aslında hayranlarına karşı duygusal yakınlaşmasının da bu kadar çok sevilmesinde önemli bir etken olduğu gözüküyor.

Can Yaman’ın Türkiye’deki basın ile arası pek iyi değil ve ülkede çıkan haberler genellikle olumsuzluklar üzerine kurgulanıyor. Ancak sosyal medyaya bakıldığı zaman Can Yaman’a çok geniş halk kitlelerinin gösterdiği ilgi bambaşka bir gerçeği gösteriyor.

Can Yaman, Brezilya’ya gitti ve daha havalimanından başlayan ve katıldığı etkinliklerde devam eden ilgi görülmeye değer. Can Yaman’ın Erkenci Kuş, Bay Yanlış gibi projelerle popüler hale gelmesi, İtalya’da kariyerine yeni bir rota çizmesi ve geniş hayran kitleleri ile kurduğu diyaloğu son yıllarda geliştirmesi, popülerliğini açıklamaya yetmiyor.

Çünkü, hayranları onda bambaşka bir başka gerçeği de görmüş olacak ki, sevgilerini bu kadar güçlü şekilde göstermeleri de bu duygusal bağ kurmanın bir sonucu olarak gözüküyor.

Can Yaman özünde iyi bir insan, karakterli, sempatik ve cana yakın bir görüntü çiziyor. Sadece yetenekleri ile değil, kişisel özellikleri ve duygusal anlamda da karşısındaki insanlar ile empati kurabilmesinin onun bu kadar farklı kültürdeki insan ile aynı noktada buluşabilmesinin anahtarı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.