Ana sayfa Dizi Haberleri Kübra dizisi ile Çağatay Ulusoy herkesi bir kez daha şaşkınlığa uğrattı!

Kübra dizisi ile Çağatay Ulusoy herkesi bir kez daha şaşkınlığa uğrattı!

tarafından ker_def

Netflix’te yayınlanan Kübra isimli 8 bölümlük dijital dizinin ilk 7 bölümünü izleyenler, sonuncu bölümde gördükleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Kübra dizisinin tarikatlar üzerinden toplumun ne kadar kolay bir şekilde manipüle edilebileceğini anlatan hikayesinde 7 bölümü izleyenler, son bölümde ortaya çıkan gerçek ile bir anda şaşkınlığa uğruyor.

İzlemeyenleri düşünerek detay vermek istemiyoruz ama Çağatay Ulusoy’un oyunculuk başarısından bahsetmek şart… Gaddar isimli diziyle televizyon ekranına da dönüş yapan Çağatay Ulusoy, aynı dönemde ekrana gelen iki dizi ile birlikte hayranlarını bir hayli şaşırtıyor.

Kübra dizisindeki Gökhan karakteri ile tarikat yapılanmasının ne kadar insanların hayatlarında belirleyici olabileceğini ve bunun ne kadar hızlı ve kontrol edilemez bir durum oluşturacağını gösteren Çağatay Ulusoy, günümüz dünyasına çarpıcı bir örnek sunmuş oldu.

Semavi lakaplı Gökhan karakteri ile kalpten inandığını bir durumun, insanları etkilemede ne kadar başarılı olabileceği ve insanların duyguları ile düşünüp bu şekilde karar aldıklarını da Kübra dizisinde gördük.

Çağatay Ulusoy hayranlarının büyük şaşkınlık yaşadığı ve son bölüme kadar hikayeyi çok farklı bir gözle izledikleri ama gerçeğin ortaya çıkması ile ne kadar şaşkın olduğunu sosyal medyadaki yorumlardan okuyabilirsiniz.